Nerdisk

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Nerdisk er et eget språk utviklet av nerder. Språket ble laget for å utrykke seg så kort som muligt med minst mulig bokstaver, helst forkortninger. Nerdisk blir i dag brukt av nesten alle nerder + tildels fjortis n00ber.

De forsjellige delene og typene[rediger]

Det er forsjellige deler og typer nerdisk. Me deler de opp i To houvud grupper.

Internasjonalt[rediger]

Det internasjonale nerdespråket består hovudsaklig av engelske forkortnings-ord. ord som plz, lol og brb er de aller enkleste og det er sjedent du ser noen si please, HA HA HA eller be right back som desse forkortelsene står for. videre finnest det en del "kule" ord som for eksempel fu, omfg og wow. desseorda er i houvud sak stygge ord, de to første eg direkte banneord mens det siste er et sjellsord. uten om det forkortest også ord til talkoder for at det skal bli ekstra "Pro" for eksempel ordet elite blir forkortet til leet og kodet til tallene 1337. 1337.jpeg

Dette er en måte nerden leser talkoden.

Privat[rediger]

De Private Nerdiske ordforådet delest inn i: slang og syndrom ord.


Slang ord[rediger]

Nerdiske slang ord kan vere mor di eller eige/eiga. mor di er meir et sjelsord imens eige/eiga IKKJE betyr det samme som "å eige ein sykkel" men som i "jeg er betre en deg".alle nerder er nerder. sånn er det bare og det vil alltid være sånn. lol, rofl,wtf!!

Syndrom ord[rediger]

eller fantom ord dette er ord som ofte går igjen men har ingen betydning. de mest vanelige er DC-orda (double clikk). dette er ord som loll, snxx, faeen og neei. desse orda oppstår ved for høg hastighet dette er vaneligt i og med at nerdene har mest CP/S eller CPS i verden (Clics Per Second). Uten om finnest og roteord under fantom ord, dette er ord som dfsds og dfjkop og adgpi desse orda oppstår ved at nerden får et raserianfall (sannsynligvis pga. mykje koffein) benytter knyttenven til å slå in fleire forsjellige taster samtidig.