New York

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

New York eller Ny Jokke, som den heter på norsk, er verdens fremste eksempel på ukontrollert snikurbanisering.

Historie[rediger]

Selve hovudhistorien til byen er det ingen som kjenner skikkelig. Ifølge øyevitner som opplevde at New York ble slik som den er i dag mener at historien er slik: For 400 år siden ble byen okkupert av overvektige menn. De ødela og spiste alt som var i byen inkludert statuen av James Bond. Når de overvektige mennene drog fra byen var det bare en person som overlevde. Han bestemmte seg for å befrukte seg selv og bygge byen opp igjen med sine etterkommere. Når de var ferdig med å bygge Eiffeltårnet i Paris og Den kinesiske mur i Kina var de ikke ferdige med å bygge New York. Det var pga. at ingeniøren deres døde etter å ha tittet ned fra toppen av Twin Towers i World Trade Center. De fikk da problemer med å bygge videre, siden alle tegningene hans har sperret inne i denne store rare byen der alle spiser epler og bor i kister. Men 300 år etter at de begynte å bygge er New York slik den er i dag. New York utales Nu jork Men det har vert mange forsøk på å rive New York. Vi kan f. eks se på 11. september 2006. Da var det slik at terroristene ikke likte måten Twin Towers var blitt bygget på, så de kjørte noen fly inn i dem. Det blir også sagt at Lars Monsen tok lappen på småfly denne sagen, så man vet jo aldri hva som egentlig skjedde.

Det var også en skandale da King Kong prøvde å rive en bygning ved å klatre opp på siden av den, men han greide det ikke. Han glapp taket da han nesten var på toppen og datt ned. Han døde ikke, men han orket heller ikke å prøve på nytt. Nå er han innesperret i New York Zoo. Der kommer han til å bli resten av livet.

Kjente innbyggere[rediger]

Landemerker[rediger]

Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!