New York

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

New York eller Ny Jokke som den heter på norsk er en liten by på østkysten. Østkysten må være et sted mellom Tønsberg, Sandefjord og Gjøvik, all annen kyst i Norge kalles Vestkysten/Vestbredden/Vestlandet så der kan det ikke være. Ble oppdaget av vikingen Leif Eriksen etter å ha kjørt seg vill i fylla. Byen ble først kalt Ny Jordvik etter alle de gode jordbærene som fantes der. Men jordbærene tok slutt en gang dei også, så dei byttet navn til New York. New York ble en del av USA etter at George W. Bush og George Bush fikk bestemme over verden, og det ble fred.


[rediger] Historie

Selve hovudhistorien til byen er det ingen som kjenner skikkeligt. Ifølge øyevitner som opplevde at New York ble slik som den er i dag mener at historien er slik: For 400 år siden ble byen okkupert av overvektige menn. Dei ødela og spiste alt som var i byen inkludert statuen av James Bond. Når dei overvektige mennene drog fra byen var det bare en person som overlevde. Han bestemmte seg for å befrukte seg selv og bygge byen opp igjen med sine etterkommere. Når dei var ferdig med å bygge Eiffeltårnet i Paris og Den kinesiske mur i Kina var dei ikke ferdige med å bygge New York. Det var pga. at ingeniøren deres døde etter å ha tittet ned fra toppen av Twin Towers i World Trade Center. Dei fikk da problemee med å bygge videre, siden alle tegningene hans har sperret inne i en kiste. Men 300 år etter at dei begynte å bygge er New York slik den er i dag.

Men det har vert mange forsøk på å rive New York. Vi kan f. eks se på 11.september 2006. Da var det slik at rerroristene ikke likte måten Twin Towers var blitt bygget på, så dei kjørte noen fly inn i dei. Det blir også sagt at Lars Monsen tok lappen på småfly denne sagen, så man vet jo aldri hva som egentlig skjedde.

Det var også en skandale da King Kong prøvde å rive en bygning ved å klatre opp på siden av den, men han greide det ikke. Han glapp taket da han nesten var på toppen og datt ned. Han døde ikke, men han orket heller ikke å prøve på nytt. Nå er han innesperret i New York Zoo. Der kommer han til å bli resten av livet.

På 1700 tallet kom det estkimoer fra Angola til New York for å spise laubærblad. De kom fram med helikopter og fant masse laubærblad i New York. De angolske menneskene møtte PSY og han lærte dem hvordan de skulle gjøre Gangnam style dansen. Det er derfor menneskene i New York rir på hester på prærien og gjør Gangnam style.

[rediger] Kjente innbyggere

[rediger] Landemerker

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk