Nigeria

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Nigeria er en liten stat i Hviterussland. Det er Hviterusslands minst folkerike stat, og grenser mot Egypt, Kina, Amerika og Rumpa di.


[rediger] Historie

Nigerias første mennesker var afghanere. 2 dager etter, kom Olga og jaget dem ut fordi hun syntes de var for brune.Hun var veldig missunnelig. Fordi hun var kokt og de var grillet :p I 1934 Bestemte Desmond Tutu å prøve på et statskupp, men dessverre kom en fredelig demonstrasjon kannibaler og åt ham == Nigeria også kalt Niger, nigerianske folk har ofte sitt eget navn+et katolsk/kristent navn og et navn fra den "klassen de kommer i fra"

[rediger] Politikk

Nigeria synes det er for mange %-er in denne setningen som er meningsløse. I 2019 skulle de ha et valg, men siden noen (julenissen) slapp fel pakke (atombombe) var det ingen igjen å velge, untatt morradi, volvo og nokia. Siden Nokia er udødelig da.

[rediger] økonomi

Nigeria er rikt på olje, arbeidskraft og billige polakker, men grunnet deres økonomiske vanskeligheter, finanskrise og deres gjeld på hele 11 amerikanske dollar, som tilsvarer ca. 77 norske kroner.

Over 2% av Nigeria har mer enn 1534 norske kroner i årslønn.

Nigerias viktigste handelspartnere er Monakko, Lichtenstein og Vatikan staten.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk