Nigeria

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Nigeria er en liten stat i Hviterussland not. Det er Hviterusslands minst folkerike stat, og grenser mot Egypt, Kina, Amerika og Rumpa di.


Historie[rediger]

Nigerias første mennesker var afghanere. 2 dager etter, kom Olga og jaget dem ut fordi hun syntes de var for brune .Hun var veldig misunnelig. Fordi hun var kokt og de var grillet :p I 1934 Bestemte Desmond Tutu å prøve på et statskupp, men dessverre kom en fredelig demonstrasjon kannibaler og åt ham == Nigeria også kalt Niger, nigerianske folk har ofte sitt eget navn+et katolsk/kristent navn og et navn fra den "klassen de kommer i fra"

Politikk[rediger]

Nigeria synes det er for mange %-er in denne setningen som er meningsløse. I 2019 skulle de ha et valg, men siden noen (julenissen) slapp fel pakke (atombombe) var det ingen igjen å velge, untatt morradi, volvo og nokia. Siden Nokia er udødelig da. Den tidlegare kongen på Nigeria var den godeste Bjarte, og etter det var Teletubbies lederen deires.

Økonomi[rediger]

Nigeria er rikt på olje, arbeidskraft og billige polakker, men grunnet deres økonomiske vanskeligheter, finanskrise og deres gjeld på hele 11 amerikanske dollar, som tilsvarer ca. 77 norske kroner.

Over 2% av Nigeria har mer enn 5 norske kroner i årslønn.

Nigerias viktigste handelspartnere er Monakko, Lichtenstein og Vatikan staten.