Nintendo

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

Nintendo er et Nord-Koreansk video spill selskap. de ble lagd på iStone tiden og er verdens ledende i å lage atomvåpen

[rediger] Starten

Det startet med en Diaktator fra Nord-Korea som ville ha fienden spille spill før de døde. Han samlet et team av aper som hadde IQ på 0.0001 til å lage en spill platform som kunne kobles opp til atombomber. Apene lagde en banan. (du kan lure på hva som skjedde på torget neste dag). Så Diaktatoren ble ikke fornøyd og lagde en selv. Den ble kalt Nintendo BOOOM GAMES!. Meningen var at en bombe landet og de måtte spille et spill, ellers så sprengte den. Folk ble sittende der for evig tid og det er derfor Nintendo har en så stor suksess.

[rediger] Google

Nintendo ville ta over selskaper som kunne slå dem ned, så de så først at Google lå øverst. De sente en bombe til Google og imens alle spilte på spreng kjøpte Nintendo Google for en bæsj. Google var kjempeglad fordi den dalevende diktatoren sa at han skulle vurdere å deaktibvere den, men når han var ute sa han "NOOOOOUt!!!" Derfor tvinger Google deg til å bruke Google+ firdi de håper at folk hater dem og at de blir upopulære. De ble de og bomben gikk av.

[rediger] Andre verdenskrig

Nord-Korea vant andre verdenskrig fordi de sente en bombe til Hitler og så skjønner du resten! Så Nord-Korea tokk over verden med Nintendo og nå er verden et demokrati!!! *pistolskudd* "NOOOOOOOUUUUUT!" Sier Kim Jonk Ung

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk