Nintendo

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Nintendo er et Nord-Koreansk video spill selskap. de ble lagd på iStone tiden og er verdens ledende i å lage atomvåpen

Starten[rediger]

Det startet med en Diaktator fra Nord-Korea som ville ha fienden spille spill før de døde. Han samlet et team av aper som hadde IQ på 0.0001 til å lage en spill platform som kunne kobles opp til atombomber. Apene lagde en banan. (du kan lure på hva som skjedde på torget neste dag). Så Diaktatoren ble ikke fornøyd og lagde en selv. Den ble kalt Nintendo BOOOM GAMES!. Meningen var at en bombe landet og de måtte spille et spill, ellers så sprengte den. Folk ble sittende der for evig tid og det er derfor Nintendo har en så stor suksess.

Google[rediger]

Nintendo ville ta over selskaper som kunne slå dem ned, så de så først at Google lå øverst. De sente en bombe til Google og imens alle spilte på spreng kjøpte Nintendo Google for en bæsj. Google var kjempeglad fordi den dalevende diktatoren sa at han skulle vurdere å deaktibvere den, men når han var ute sa han "NOOOOOUt!!!" Derfor tvinger Google deg til å bruke Google+ firdi de håper at folk hater dem og at de blir upopulære. De ble de og bomben gikk av.

Andre verdenskrig[rediger]

Nord-Korea vant andre verdenskrig fordi de sente en bombe til Hitler og så skjønner du resten! Så Nord-Korea tokk over verden med Nintendo og nå er verden et demokrati!!! *pistolskudd* "NOOOOOOOUUUUUT!" Sier Kim Jonk Ung mens han så at folk elsket han. Dette er noe av nintendo.Pannekake er stekt mel, altså bare: Mel, vann og varme. Mange hater ordet Pannekake, fordi de har seriøse pannekakefobier. Dette skyldes som regel at uten nok fuktighet i luften, har pannekaken for enkelt for å eksplodere hvis du ikke har gaffateip. Det var pannekakerøre Hitler invaderte Tyskland med. I Norge kan vi lage pannekake p.g.a den store fuktigheten i lufta. Uten den kan ikke pannekaker bli laget. Den som fant opp Pannekaken var Fritjof Nansen mens han prøvde å sprenge opp en dør. Han tok: Mel, varmtvann og tyggispapir. Han fikk til å sprenge opp døra mens han spiste det. Mange blander Panne og kake, men det kalles pannekake, fordi noen kastet en kake i panna.

Svensker og Østfoldinger klarer ikke lage pannekaker, (de skjønner ikke oppskriften) derfor må man ta med pannekakerøre når man drar til Svergie eller Østfold.

Hitler (Tidligere kjent som Pisseler), er en ganske idiot som invaderte Tyskland med pannekakerøre. Han måtte alltid spise det opp, vettu. Men, her er virkelige historien om Pisselers død:

Når han invaderte Tyskland, så spiste Pisseler litt pannekakerøre, men det kom ikke noe fuktighet, så det sprengte ! Så plutselig døde Pisseler.

[rediger] Oppfinnelsen

Man regner med at pannekakesteking startet rundt 32 f.kr. Man regner også med pluss, minus, ganging og deling. F.eks: 2+2=5, 5-3=1, 5X2=9, og 4:2=1. Det startet sannsynligvis med at en helt tilfeldig fyr bare blanda litt forhistorisk mel og vann og varme også bare tok han og spiste det Nintendo bruker pannekaker til å drepe folk.

[rediger] Varianter

Det går også an å få pannekaker som piller, sprøyte eller toro pannekakemiks. Dette er en blanding av vaffel, bacalao, appelsinjuice og mest luft.


Denne artikkelen er en stubb. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide artikkelen.

Pannekaker skrives egentlig polpis. Det uttales GAY. Polpis er den retten som er mest sunn. Det innerholder 100000000000000000000000000000000000000000000000 tonn med suker. Pannekaker har også levende babyer i seg,d et gjør det veldig bra for vegitariener.Pannekake er en matrett som tilberedes i en stekepanne. De vanligste ingrediensene er hvetemel, salt, melk og egg. Tradisjonelt nytes pannekaken med sukker, kanel, blåbærsyltetøy eller bacon som middagsrett, men den kan også nytes som dessert, da gjerne sammen med pisket krem og multer.

Det finnes mange forskjellige typer pannekaker: I USA spiser man oftest en variant som kalles amerikansk pannekake, en tykk variant med mindre diameter som gjerne spises med lønnesirup. Ovnspannekaken er en annen variant som ikke er like vanlig, hvor en form med pannekakerøre settes i ovnen eller stekes i pannen. Denne røren inneholder mer egg.

I den senere tid har man i butikker kunnet få kjøpt ferdigstekte pannekaker, eller ferdigblandet pannekakemiks (som bare skal tilsettes vann).

I Frankrike fås pannekaker (crêpes) og galettes i egne crêperier. En kjent variant av franske pannekaker er crêpe Suzette.

En indisk variant er den tynne og porøse pannekaken dosa eller dosai (tamilsk) som er laget av mel fra linser og fra ris på en rund støpejernspanne.

Liknende bakverk og matretter[rediger | rediger kilde] Crêpe, tynne franske pannekaker Blini, russiske pannekaker Lefse, tynn, flat og myk kake, særlig bakverk laget av poteter og hvetemel Lompe, tynt potetlefse Røstipotet, stekte potetkaker Tortilla, lompe av mais eller hvete (i Amerika) eller tykk potetkake (i Spania) (burrito er fylt tortilla) Piadina, mykt, italiensk flatbrød Pita, rundt flatbrød av hvete med innvendig «lomme» Plinsen pannekaker fra i Sachsen i Tyskland. Yufka, rundt tyrkisk flatbrød Khubz, arabisk flatbrød Roti, «brød» på urdu og hindi Tandori roti, nan og kultja, gjærbakst i tandor-ovn Chapati, fulka og paratha, usyret og uten gjær, stekt i olje på takke

Arepas, flat, søramerikansk maisbolle elelr -brød Lavash, usyret flatbrød fra Anatolia og øst til Iran

Ekstern lenke[rediger | rediger kilde]

Foodlogo2.svg Kokeboka på Wikibøker: Pannekake – oppskrift Commons Commons: Pancake – bilder, video eller lyd