Nintendo 64

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Nintendo 64 er en 64 år gammel spille-kube. Kuben er stor og og tar masse plass. Du får ikke brukt den til mye, annet enn å være Mario og hoppe rundt og si "Wiiiiiiiiiiiii!". Dette syns noen er kjempegøy. Men du kan også være flere enn bare Mario, og her er noen eksempler:

Nintendo 64 har mange forskjellige spill og velge mellom. De som skårer høyest på listen over mest spilte spill av nintendo 64 spill er: Nesten alle Mario-spillene. Da lurer du på hvorfor Mario er blitt enn så suksess! Er det de matchene blå buksene med smekre seler, eller er det den lekre barten? Nintendo 64 har snart 65 års-jubelejum (Hvordan man nå skriver det.) Dette blir feiret med at Nintendo 64-produsenten lager en prikk lik Nintendo-konsoll bare med navnet Nintendo 65, og nye spill kalt Nintendo 65-spill. Alle gruer seg til Nintendo 64 produsenten dør. De vil jo ha nintendo 2984219758. Den skal visst nok ha mange så kalte "diggbare effekter" som:

  • No clothes - Alle klærne forsvinner.
  • Jump higher - Nå kan hoppe høyere!
  • Swears - Banneord altså: Nå kan du til og med spillet banneord.

Men det er ikke sikkert det blir noen Nintendo 2984219758. Hvis produsenten dør, og de folka som arver fabrikken etter han dør osv, blir det ikke noen Nintendo 2984219758. Det skal visst nok komme et helt "nytt" spill til Nintendo 2984219758. Spilet går ut på å være en flue som flyr rundt omkring i en matboks.

Fler og fler har blitt avhengi av Nintendo 64, og en del gutter har en del raseri-anfall pga. Nintendo 64. Hvis de faller ned fra en bane på Super Mario 64, og må starte på nytt, klikker de helt! De kaster kontrollen i bakken til alle knappene er ødelagt, river ut Nintendo 64 og knuser den med en svær slegge og kaster TV-en ut av vinduet. Så setter de seg i stolen og furter.


Hardware[rediger]

Innmaten til en standard Nintendo 64 består av 2 Commodore 64 masknier som er teipet sammen med gaffateip og overklokket hinsides det som burde være teoretisk mulig. Noe som i utgangspunktet fikk Sony til å skjelve i buksene. Men siden Nintendo ikke har funnet ut hvordan overklokke annen hardware på en tilsvarende måte har Sony roet seg betraktelig ned (Faktisk består innmaten av nyere Nintendomaskiner av flere Commodore 64 og mer gaffateip, noe som er hovedgrunnen til at Nintendo henger etter de andre konsollene hardwaremessig.)

Det går også rykter om at det var MacGyver som stod for overklokkingen, denne teorienen forklarer hvorfor Nintendo aldri har klart å overklokke annen hardware på samme måte. Prototypen av Nintendo 64 sies til å bare bestå av innmaten til 1.5 stk Commodore 64 men likevel skal den etter troverdige kilder være mer enn 3 ganger kjappere enn Deep Blue i sjakk.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Toad.jpg Mario.jpg Bowser.jpg Kirby.jpg Donky kong.jpg Zelda.jpg (mikke mus var her) Fantorangen.jpg (fantorangen var her)