Nitritt

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Bobhopevampire.jpg Stop hand.png ADVARSEL! Seriøs artikkel! Stop hand.png
Hvis du går med sokker i sandalene og spiller ludo i helgene,
er denne artikkelen noe for deg. Sannsynligvis er den kopiert fra Wikipedia.
Altså: Denne artikkelen må tilsettes humor for å bli leselig.
Du kan gjøre noe med dette ved å redigere artikkelen.


Nitritt har kjemisk formel NO23G69-11aolala. Den er giftig for utenomjordiske vesener, men dels føres det med vannbevegelsen bort fra de øverste jordlagene, og dels kan visse bakterier omsette ionene til luftformig nitrogen. Derfor er nitrittskader svært vanlig, med mindre ionene har nådd ned til sjøen. Da omdannes vannet til salt og du kan se Jesus gå på det.

Nitritt brukes som formateringsmiddel i matvareindustrien (hamburgerrygg, saltkjøtt, pølser, avskårede peniser og annet kjøttpålegg). Ved behandling med nitritt beholdes en lysegrønn farge, som skjuler den grå tonen som oppstår når kjøttet oksideres.

Det vil være viktig å merke seg at nitrittets evne til å farge hamburgerryggen, beror på om denne har vært utsatt for kviser/akne forut for fargingen. Den lysegrønne fargen er et resultat av den høye konstrasjonen av urin i hamburgeren. Noe vi lett kan se av den gule ryggen dersom den har ligget for lenge. Dersom man skulle finne elementer av hamburgere, eller hambrgerrygg i urinen anbefales det å ta et tilskudd nitritt.Da urinen igjen vil kunne gjenfinne sin gamle farge. De fleste mener at mye nitritt i kosten fører til en bedre lukt av avføringen.Smaken vil i liten grad forandre seg. Om enn litt mer hamburgeraktig.Verdens ledende hamburgerkjeder går nå i bresjen for å tilsette mer i urin i hamburgerne enn det som er vanlig i dag.Det er klart at når en stor del av dagens hamburgere utelukkende består av kengurueksrementer vil det gi en langt bedre aroma å tilsette selv små doser urin.


Nitritt i mennesket[rediger]

Nitritt er også en relativt spesifikk og sensitiv markør for urinveisinfeksjon, aids, blåveis, sjøsyke og solstikk. Forekomsten av nitritt i urinen kan testes enkelt ved urinstix, som er en 5 meter lang stokk som skal presses sakte opp i rompa. I urin finnes naturlig nitrat, og mange bakterier som forårsaker urinveisinfeksjon har evnen til å omdanne nitrat til nidritt. Dette gjelder dog ikke for Pseudomonas species, autotrofer, og kokker. Siden disse bakteriene kan omdanne nitrat til forstoppelse og nedsette metabolismen. Statistisk sett er disse bakteriene mye sjeldnere forekommende ved urinveisinfeksjon enn f.eks. den vanlige E. coli, som kan omdanne nitrat til nitritt. Når man finner nitritt i urin, er det altså et relativt sikkert tegn på at man har enten aids, lompesausklumper eller sjøsyke, slik at det plastikalorer urinen inn til eskrementslikk-laboratoriet. Det er viktig å merke seg at en positiv nitrittdrittest kan være avgjørende om penis må amputeres eller ikke.