Noddy

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Noddy.jpg
Noddy er kjent for å henge med landets skumleste typer.

Denne snodige karen ble skapt i god tro om at han ville skape et godt miljø i Lekeland, et korrupt U-land der de fleste lekene er kjøpt og betalt, og eneste forhandlingsmetoden er penger under bordet eller grisebank. I stedet ble han en råner, som kjører på farlige oppdrag for landets mest brutale og nådeløse leker.

Biografi[rediger]

Noddy ble skapt av Osama Been Lady, og er derfor halvbroren til Pinocchio, siden Noddy ble laget med Frøken Venstre, mens Pinocchio ble laget med Frøken Høyre. Noddy arvet ikke evnen til å forlenge nesen ved å lyve, og har derfor ikke det samme utagerende og spinnville seksualliv som halvbroren, men han prøver seg!

Meningen med Noddy's skapelse var at han skulle bli en rettferdighetskjempende superhelt som Ted Danson, men noe gikk fryktelig galt.

Barndommen til Noddy besto av å rive beina av småfugl, drukne hamstere i gøy-saft og gjemme fjernkontrollen til TV-en. Den livlige trekrykken hadde store planer helt fra han var bare en liten kvist. Alkoholismen tok et klamt grep om ham helt fra han hadde balanse å miste, og torpedooppdrag på lekeplassen var ikke uvanlig. Ryktet om Noddy's kyniske brutalitet gikk over landsgrenser, og nådde etterhvert Lekeland. Lederen av Lekelands sprøeste sekt, hagenissen Store Øre, beordret kidnapping av den lille jævelungen, slik at han kunne trenes opp på en av sektens underjordiske ninjatreningsleirer.

Skolegang[rediger]

Noddy lærte mye på ninjaskolen, og sekten tok godt vare på sitt nyervervede medlem. Han fikk pisk til frokost og dram til kvelds, og fikk lov å jobbe så mye og så hardt han ville, 28 timer i døgnet. Etter et par år på ninjaskolen, fikk han seg en bil som han skulle bruke til oppdrag han fikk hos Store Øre.

Dommer[rediger]

Da Noddy ble sluppet ut av ninjaskolen, visste han knapt forskjellen på albuen og ræva si, og begikk en rekke lovbrudd, blant annet:

Noddy må for tiden bruke en spesiallaget lue med bjele på, slik at folk kan høre når han er i nærheten, og får sjangs til å reagere og stikke av! En gang ringte melkemannen med bjella, Noddy banket dritten ut av han. Melkemannen ligger nå på lekekirkegården.