Nokia

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Nokcoll.JPG
Nymotens Nokia mobiltelefon.

Mobiltelefonene fra Nokia kom til Europa sammen med pilgrimmene fra Afrika. Desverre for den europeiske befolkningen begynte selskapet etterhvert å kjøpe seg innpass hos småvokste. Nokia holdt i mange år fokus på barn og unge under 15 år. I senere tid har de dog endret fokus til fokusere mer på voksne med samme IQ som skonummer.

Nokia ble oppfunnet av den finske Pirka Nokia Salamiø. Tanken hennes var å starte en terrorrevolusjon med et firma som hun kalte Nokia. I 1649 begynte å jobbe på det første terrorvåpnet til sin revolusjon. Våpenet kalte hun Nokia n00, men når hun skulle teste Nokia n00'en kom det bare en summetone og en dame som sa "Hvem vil du bli satt over til?" Det var da Pirka skjønte at hun hadde laget en TV! Hun kalte Nokiaen en TV fordi hun trodde at en telepatisk visjon om en revolusjon som skulle lede henne til berømmelse. Senere gikk hun til firmaet "Sony Ericsson" for å få lansert TV'en, men når hun kom dit fant hun en lik TV som den hun hadde funnet opp. Det var da en annsatt på Ericsson så Pirka med mobilen og sa "Hun har kopiert mobilen vår!!" Pirka ble tatt til fange og så stilt for krigsretten til Ericsson-firmaet for spionasje og kopiering.

100 år senere fant tipp-tipp-tipp-oldebarnet til Pirka mobilen som Pirka hadde gjemt før krigsretten. Tipp-tipp-tipp-oldebarnet het Jokke Van Nokia Salamø og han hadde lett etter mobilen i flere år. Nå skulle han lansere den, men det han ikke viste var at Ericsson allerede hadde fått laget mobiler med kamera, MP3, SMS og MMS, så Nokia lå langt etter Ericsson i utviklingen, men det ville ikke Jokke ha noe av.