Norsk freakforum

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Norsk Freakforum, også kjent som nerdenes planet. Om du ikke har fått svar på ditt absolutt usaklige og uvanlige spørsmål enda, vil du finne svaret her!

Forumet er delt inn i forskjellige seksjoner, alt fra ting ang. data til hvilke piller i medisinskapet ditt du blir ruset eller høy på. Du finner nok uansett noe som vil passe deg!

Brukerne har vanligvis et brukernavn i stil med deres kunnskap om et tema (som f.eks Pyrotecnitian) men sløser alikevel tiden sin på å kommentere i andre's grineposter om hvorfor internetten deres ikke fungerer, eller at mamma har plugget ut internetten.

I disse grinepostene, også kjent som cri-poster, cri-er brukerne også gjerne om sin internettleverandør eller datamaskin. Disse cri-ene brukerne har ofte brukt alle sine sparepenger på enten en super datamaskin og elendig internett, eller motsatt. Er du en av de brukerne på forumet som har vært smart nok til å finne en slags balanse mellom disse... fint for deg.

De fleste som har bruker på dette forumet er der som regel av en av to grunner. Enten er de der av ren nyskjerrighet på hva det er (som de senere finner ut) eller så er de født med bruker. Dette er på grunn av deres nerdeforeldre som laget en bruker på forumet til dem allerede rett etter fødsel. Er du en av de brukerne som ikke er her av en av disse grunnene... fint for deg.

Om du har tenkt på å lage deg en bruker på dette forumet, må du først tenke over konsekvensene det vil føre til:

- Du vil automatisk miste ditt sosiale liv og sosiale kontakt med venner og familie.

- Du vil bli sett på som en nolifer, og ingen vil like deg (bortsett fra dine kule internettvenner såklart!)

- Skolearbeidet vil bli slakkere, du vil merke det på karakterene samt fraværet ditt.

Men, såklart følger også noen fordeler:

- Du vil få deg kule internettvenner, som egentlig ikke bryr seg om deg.

- Nyttig kunnskap om hvordan du kan lage en røykbombe av tyggis og tørkerull.

- Masse unyttig fakta du innerst inne vet at du aldri vil få bruk for, og ingen som vil høre.

Oppsummering:

nFF, også kjent som norsk FreakForum. En bruker her fører til dårligere karakterer og en nerdete atferd. Det følger omtrent ingen fordeler med og du vil bli sett på som en nolifer, selvom du egentlig ikke har noen venner fra før.

Hilsen,

*sensurert* fra nFF.


(om du ikke har forstått at dette er tull, forteller jeg det nå. go nFF!)