Norsk murstein

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Eksempel på vellykket Norsk murstein‎

Norsk murstein er sterkt relatert til MacGyver, i episode 37 i sesong tre, der han utfører en eksplosjon, bare ved hjelp av norsk murstein. Denne type sten, er litt DUM noen ganger. Den kan nemlig få aids og klamydia, men dette forekommer bare når sistnevnte parrer seg.

Hvordan få tak i?[rediger]

Svalbard er det en ganske stor murstein farm for norske felleskjøps bønder. det er her den norske krigshelten Arne Vik får tak i murstein til den hemmelige type bomben han har utviklet sammen med den russiske forskeren Privit Dimitri!

Konsistens[rediger]

Norsk murstein har en meget innviklet og spesiell konsistens, den er hard og ru utenpåå men meget "svampete" og hul inni, det er dette som får den til og kage eksplosjoner når den kommer i kontakt med andre typer stoffer, som har en av den samme typen konsistens. Du kan knekke hjerner med murstein

Relaterte bruksområder[rediger]

Norsk murstein blir også ofte brukt til smak i kondomer. Og i flotte bomber, med enorm sprengkraft. Murstein er stein brukt til murverk i bygninger og andre konstruksjoner. Murstein kan være naturstein i utbearbeidet eller bearbeidet form, kunstig fremstilt tegl av tørket eller brent leire, eller støpt stein med sement eller annet som bindemiddel. I dagligtalen brukes ofte ordet «murstein» upresist for å betegne «teglstein».

Tegl til muring er oftest formet til rektangulære klosser hvor forholdet mellom bredde og lengde er 1:2, inkludert én fugebredde. Med slike dimensjoner kan steinene mures opp i regelmessige forband uten gjennomgående vertikale fuger, slik at murverket blir mer solid. Standardformatet for norsk tegl siden omkring 1840 har vært ca. 11 x 23 x 6,5 cm.