Nurk

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Nurkenes utbredelse i svart og livets start som stjerne.


Nurket også kjent som Nurknaldo, Nurkib0y97, Nurkeburk eller bare "anine" er en art av ( Homo Nurk Sapiens ) et menneske lignende dyr.Det er rundt 20 nurk igjen i Norge og nurket er på rød-lista, nurket spiser det meste men , sliter med å reprodusere seg. På grunn av dette er det viktig å ta vare på de nurkene vi har. "Nurkerne" er oftest sett på Herøya og stathelle der de bor, men kan også finnes i Oslo, i blomsterbutikker og eventuelt hos plantasjen hvor Kenner også ofte er oppdaget.

Livssyklusen.[rediger]

I denne veldig tørre og vitenskaplige boken forteller spesial nurkeforsker Otto von Bismarck om Nurkenes våte reis under havet og om hvordan nurkene ble venn med Sjøormen i Numedalslågen.
En Nurk som fordøyer sin lunsj. Nurker kan løsne kjeven og bite over hva de måte ønske som er opptil 19 ganger større en seg selv.

Nurket spiser som sagt det meste, men de spiser mye. Derfor dør ofte mange Nurk av forstoppelse for de har ett bite litte rompe hull og er helt nøtt til å begrense sitt mat inntak for å overleve. Nurkerne stammer opprinnelig fra Nederland, men har kommet hit til Norge, høyst sannsynlig via havbunnen hvor de vandret i 700 år. Nurkerne ble forvirret i Langesund da de møtte danskeferga så de gikk til Herøya. Der var det mye kaniner en gang i tia så de ble der.

Væremåte.[rediger]

Nurket er som otes snill, men kan bli aggressiv på tørre plasser med for lite vann, for lite søvn eller hvis du generelt ikke gjør det som nurket vil ha det. Nurket kan bli utrolig sint over småting, som for eksempel hosting. Nurket kan bite, men det er mest sannsynlig at det bare kjefter på deg.