Nutrilett

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Resultatet av å innta Nutrilett over legre tid

Nutrilett er navnet på et pulver som ble utviklet av grekeren Fedon Nutrilettiakos i 1979.

Pulveret inntas populært av personer som ønsker at de hadde selvdisiplin nok til å leve som anorektikere. Så selvdisiplinerte er de imidlertid ikke, og derfor blander de ut Nutrilett i vann og inntar det opptil flere ganger i døgnet, i steden for å bare sulte seg i ren form.

Innhold[rediger]

Nutrilett består av oppmalt toalettpapir og E-stoffer. Enkelte andre produsenter av slikt pulver går ikke omveien om toalettpapir, men produserer direkte av sagmugg. halo

De som selger pulveret reklamerer med at det er særdeles velsmakende, og de som kjøper det tror på dette fordi de aldri spiser ordentlig, god mat av frykt for å legge på seg.

Nutrilett skal blandes ut i vann i en shaker som koster ekstra. Man kan ikke bruke et tomt syltetøyglass til dette, fordi man ikke kan spise syltetøyet hvis man skal bli tynn.

Produsenten[rediger]

Noen tror at produsenten av dette pulveret, Fedon Nutrilettiakos, oppfant Nutrilett fordi han ønsker å hjelpe folk med å slanke seg.[Trenger ikke referanser; ellers takk!] Sannheten er at Nutrilettiakos hadde veldig lite penger i banken, og fant ut at mange andre tjente på udisiplinerte mennesker som ikke vil flytte til en flyktningeleir i Afrika og bli tynn av naturlig matmangel.

Derfor kjøpte Nutrilettiakos inn store mengder ubleket toalettpapir og en blender, og startet bedriften sin på kjøkkenet sitt hjemme i Hellas i mai, 1979.

I 1980 kom han til Norge og startet salget av den originale varianten av Nutrilett som hadde nesten-gule-erter-smak. Etterhvert fant han imidlertid ut at nordmenn er veldig glad i jordbær fra Næs, og lagde en variant med liksom-jordbærsmak for lansering på Nasjonaldagen i 1981. Denne ble varianten en suksess, og like etter lanserte Nutrilettiakos sjokoladelignende-liksombest-smak.

Salget har gått strykende, og derfor lager Nutrilettiakos nå andre varianter av erstatningsmaten sin, for å selge til folk som ikke liker toalettpapirpulver med vann. De nye produktene er beregnet på folk som liker nudler og folk som liker sjokoladeplater. Innholdet i produktene er imidlertid fortsatt toalettpapir og sagmugg.

Farlige tilsetninger[rediger]

Nye E-stoffer, som ble tilsatt i 1985, er to signalstoffer som blir lagret i hjernen hos dem som tar pulveret.

  • Det første stoffet, E-3,14, lager en betinget refleks som gjør at de som har fått i seg Nutrilett automatisk anbefaler Nutrilett til andre.
  • Det andre stoffet,E-mc2, medfører en rask vektøkning når man slutter å bruke Nutrilett, slik at man vil bruke mer Nutrilett igjen.

Dette er en bevisst markedsstrategi som Nutrilettiakos utviklet i samarbeid med Paris Hilton og Renè Zellweger tildlig på 1990-tallet.

Andre forhold med produsentens bekjentskapskrets[rediger]

En annen del av forretningen er at både Zellweger og Hilton er bundet til en kontrakt om å holde seg tynne, slik at denne tilstanden skal fortsette å være "Hot!" og påvirke folk til kjøpe Nutrilett.

Hilton og Zellweger har imidletid så mye penger at de ikke trenger å jobbe. Derfor holder de seg slanke, fordi de kan trene på treningsapparatet de har fått fra Chuck Norris 37,5 timer i uka. De livnærer seg somregel også helst av agurk og riskaker. Dette er imidlertid hemmeligstemplede opplysninger. Derfor blir Paris Hilton stadig observert med alkoholholdige drikker og narkotiske stoffer, for å ta oppmerksomheten bort fra at hun ikke selv ville brukt Nutrilett.

En gang fikk hun ved et uhell i seg litt Nutrilett, noe som medførte at hun automatisk fikk venninnen sin, Nicole Richie, til å begynne å bruke produktet. Dette skyldes selvsagt innholdet av E-3,14. I de periodene Zellweger har jobbet med en film har hun ikke hatt den vanlige tiden til å trene, og er derfor blitt normalvektig, slik vi så henne i filmene om Bridget Jones. Hun gikk imidlertid fort ned igjen i vekt begge gangene, da Nutrilettiakos sendte henne ut på 40 dagers brevandringer i Jotunheimen uten mat.Her hadde hun med seg Jack Osbourne, som også ble tynn av dette.

Brukeres erfaring med stoffet[rediger]

Tilhengere av Nutrilett sier det er bedre å bli tynn med Nutrilett her hjemme enn å flytte til en flyktningeleir i Afrika. Dette er fordi man med Nutrilett slipper så mange fluer i øynene mens man blir tynnere.

En av de som vil være tynn i flyktningeleir, men uten fluer i øynene, er den amerikanske sangerinnen Mariah Carey.

Nutrilettiakos har i flere tilfeller forsøkt å sende prøver av pulveret sitt til Carey i USA, men pulveret blir hver gang stanset i tollen på Heathrow av mennesker som arbeider med markedsføring av den konkurrerende Atkins-dietten. Denne dietten består av svinespekk i stedet for toalettpapir. Industrispionene fra Atkins ber tollerne om å sende Nutrilettpulveret til analyse. De vet da at det ferdiganalyserte pulveret vil bli kastet, fordi ingen forstår hvordan Mariah Carey skal kunne svelge det uten å ødelegge stemmen. Defor kommer pulveret aldri fram til Carey. Hun har i stedet blitt filmet av MTV Cribs mens hun trente med høyhælede sko på et treningsapparat fra Chuck Norris som hun har i leiligheten sin.