Nyan Cat

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Det var de som lærte meg Roundhouse Kick!»

- Chuck Norris om Nyan Cat

«Jeg lagde dem av en utgått skosåle og en gammel dass.»

- MacGyver om Nyan Cat

«Alle Nyan Cater skal dø!!!»

- Ole Brumm om Nyan Cat etter at de hadde stjålet honningkrukken hans

«Mmmmmmm, snacks...»

- W. K. Kellogg om Nyan Cats kropp

«Jag gillade Nyan Catene innan, men när jag såg ett monster som liknade dem i Amnesia har je varit rädd för dem!»

- Pewdiepie om Nyan Cat

Nyan Cat (Norsk: Mjaumkatt, Latin: Felis silvestris poppus-tartis catus, Engelsk: Nyan Cat, Pop-tart Cat eller Meowm Cat) er et lite vesen, omtrent på størrelse med en huskatt, med rosa kropp i tillegg til kattehode, poter og hale. Kroppen er lagd for å leve i verdensrommet, og den puster dessuten nitrogen, hydrogen, oksygen og tomrom. Mest tomrom. Den er også kjent som Youkatt, Viralkatt, Kattedouche og bare Nyan eller Internet Meme. Nyan Cat har også i noen grad gått under det vitenskapelige navnet Felis silvestris drittsekcus. Den er et lite mineralpattedyr og en underart i kattefamilien.

Historie[rediger]

Nyan Cat dukket først opp i verdensrommet, hvor den bodde lenge. Etter en stund bosatte Nyan Caten seg på Jorda, hvor den siden har bragt fred og harmoni. Første gangen en Nyan Cat steg ned til Jorden, ble dinosaurene og mange andre vesener slått døde av forbløffelse. Siden det har det ikke hendt andre Nyan Cat-relaterte ulykker.

Diett og fenomener[rediger]

Nyan Cat lever av å spise karbon, noe som har en spesiell virkning på kroppen dens, nemlig at den fiser et fargesprakende stoff kalt jodluningami. Jodluningami har en voldsom rekyl når den flyr ut av baken på katten, noe som gjør at den kan fly lange strekninger mens den fiser. Når den bryter lydmuren skapes det vi mennesker kaller torden. Restene etter jodluningami blir til lyn, regn eller regnbuer. Som snacks liker de honning. Når de ikke finner mer, stjeler de den fra Ole Brumm, noe som gjør ham forbanna.

Når Nyan Cater flyr rundt i lufta, flyr de som oftest fortere enn det menneskelige øyet kan oppfatte, så alt vi kan se av dem kan variere fra glødende egg til sigarer. Disse sjeldne oppfattelsene har blitt feiltatt for besøk fra andre planeter, såkalte UFO-er. En lignende feiltakelse er når Nyan Cater faktisk blir sett i sin opprinnelige form. En automatisk beskyttelsesmekanisme, som består av å sende en ekstrem lysflom over inntrengeren, har ført til det mange kaller for fenomenet spøkelser.

Oppbyggning[rediger]

Nyan Catens kropp er hovedsakelig lagd av sukker, mens resten av stoffene varierer fra underart til underart. Den herlige blandingen har dessverre har inspirert selskapet Kellogg’s til å lage snacks av Nyan Catenes kropper. Denne tragiske nedslaktingen av disse fantastiske dyrene pågår ennå dessverre og nyan-dyrevernerene jobber med å avbryte denne fryktelige hendelsen.

Underarter og språk[rediger]

Nyan Cat har flere underarter, men de vanligste er vanlig Nyan Cat og Tac Nayn. Forskjellen mellom vanlig Nyan Cat og Tac Nayn ligger hovedsakelig i kroppsfarge og språk. Mens vanlig Nyan Cat har grått hode, grå poter og hale, rosa kropp og snakker japansk, har Tac Nayn svart hode, poter og hale, gul kropp og snakker tysk.

Sivilisasjon og påvirkning[rediger]

Nyan Cater har bygd opp et samfunn med mye større utvikling enn vår ringe sivilisasjon. Selv om det er ukjent for de fleste mennesker, har vi i ulik grad blitt påvirket av Nyan Catene: pyramidene ble inspirert av mjaumkattenes rådhus. Det var de som lærte mayaene astronomi, gav Leonardo da Vinci tegningene til motorbåten, fallskjermen og helikopteret (blant annet) og lærte Michael Jackson dans og sang. Som om det ikke var nok, var det en Nyan Cat som myrdet president Kennedy, og også en Nyan Cat som fant opp atombomben. Om vi skulle nevne alt Nyan Cater har gjort for oss mennesker, ville listen bli uendelig lang. Det sier da litt.