Nytt på Nytt

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Nytt på Nytt er et ukentlig debatt-programm som går på criminal investegation hver mandag og onsdag. Programmleder er Jan Thomas og faste gjester i programmet er Lars Monsen og Erna Solberg. I hvert programm blir det diskutert en viktig politisk sak som f. eks. skattesatser på agurker, rengjøringsregningene til Lars Sponheim eller hvor mye dårligere de andre tv kanalene er i forhold til Criminal investegation. Programlederene lider av en svært skjelden sykdom som på latin heter "insanabilis pigritia"(Uhelbredelig latskap). Sykdommen er forsatt ganske ukjent i norge, men Erna Soberg skal vist være smittet. Det er derfor så mange stemte på henne ved sist valg. Hun truet befolkningen i norge, og sa hun ville smitte hver enkelt person som ikke stemte på henne. Politiet holdt en lang etterforsking og fant ut at Erna Solberg var smittet av "insanabilis pigrita". Siden hun hadde dette vart hun bare satt inn på et psykiater og løslatt etter eit år.

Ideen[rediger]

Ideen til dette programmkonseptet kom da nevnte Jan Thomas og Siv Jensen satt på strippebar og drakk øl på TV3s regning. Etter flere halvlitere kom en noe beruset Jens Stoltenberg bort og sa:

"Det dette landet trenger er flere barnehageplasser, høyere skatter og et godt debattprogramm på tv3"

~Jens Stoltenberg om Norge


Konsept[rediger]

Hver uke blir to viktige aktører innen norsk politikk invitert. Tidliger har både Lene Alexandra, Thomas Numme og Dorthe Skappel vært invitert. Det blir delt ut poeng etter at hvert lag svarer riktig på enkle spørsmål om det gjeldende emnet.

"Tretten?"

~Lene Alexandra på spørsmålet - hvor mye er to ganger to

Etter at alle poengene er telt opp får vinnerlaget lov til å gå hjem, mens taperlaget må bli igjen og delta på et av TV3s mange reality-program, som Senkveld, Middnatts blod, og Vil du bli Millionær.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Fil.jpg