Odd Reitan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Odd Reitan (født 11. september 1951 i Trondheim ) er en forretningsmann mest kjent for butikkjeden Rema 1000.

Odd Reitan tar alltid bilder i svart hvit ,for og spare penger.

Tidlig liv.[rediger]

Rema 1000

Odd Reitan har jeg aldri hørt om sier en bonde fra Toten.

Etter flere velykkede bedrifter og 1 år på Handelsskole bestemte Odd seg for å starte Rema 1000. I 1979 åpnet den første Rema-butikken i Sahara å ble en braksuksess fra første stund. Grunnen til suksessen var det store utvalget av vann fra hele verden, ulikt andre butikker der det var mest vanlig med enten Taffel-vann eller Farris.

I 1997 eide Odd Reitan 96% av alle bedrifter i verden å utropte med dette seg selv som verdenshersker. Han bor i dag i et slott på Klætt like utenfor Trondheim med sin kone , og Bjørn Eidsvåg , som er ansatt for og synge ballader.

I sin private tid hører han masse på Taylor Swift og har tenkt å åpne egen platebransje for å signe Paradise Iselin, som er i studio nå og spiller inn sin første hjerteskjærende singel, Skuffen Er Skarpere Enn Meg.

Reitangruppen har i mange år slitt med sterke konkurrenter som Nille og Narvesen. Reitan ønsker å tilby et bredere produktsortiment, men har feilet mange ganger. Nille som er verdensledende hersker over grossistmarkedet nekter å gi seg på pris. Derfor er Rema 1000 i dag kjøpt opp av McDonalds.