Olabil

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Dette er en standardutgave av Olabilen som også er godkjent på EU-testen hos NAF.
Dette er en mer sjelden utgave. Rett og slett en billigutgave med mye mindre komfort enn standarsutgaven.

Olabil er en bil laget av olabukser eller annet høvelig materiale, f.eks. planker, spiker, ståltråd og ikke å forglemme hjul. Du bruker som vanlig monster-truck hjul og en flymotor. Hvis du ikke kan skaffe dette, så har du en mulighet til å utelate motoren og finne en bratt nedoverbakke for å få opp farten. Monster-truckhjulene kan byttes ut med andre typer hjul. Vi nevner noen eksempler: barnevognhjul, god jul, olabilhjul fra Biltema eller stjålne hjul fra naboenes trehjulssykler. Olabiler er som vanligst 3 til 7 meter lange. Hvis plankene dine er kortere, så kan du fint bygge en Olabil som er kortere.

Olabilløp er en populær aktivitet for alle som heter Ola. Alle med andre navn kan finne et Karibilløp eller et Christinebilløp, men det er Olabilen som hittil har vært mest populær. Det er mulig at dette forandrer seg ettersom navnet Ola ikke brukes så ofte som før.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

Copyright © 2011 Jilina.se. All Rights Reserved.