Orgasme

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Gruppeorgasme. Det gjøres gjerne i sammen.

«Å få orgasme er som julaften, du gleder deg til den kommer, men så er det over så alt for tidlig!»

- NRKs Knut Borge omtaler orgasme i Barne-TV en gang på 80-tallet.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.


Ordet orgasme kommer fra det gammelnordiske ordet Åragassmus, og er en betegnelse på en kjemisk reaksjon som skjer i kroppen når du ser Baywatch på TV. Orgasme gir en følelse av seksuell nytelse, velvære og tilfredsstillelse, og det sies også at en orgasme i hånden er bedre enn ti på taket. Men Orgasme alene er bra det også.

[rediger] Hvordan få orgasme?

For å oppnå orgasme må man som nevnt se på TV-programmet Baywatch, som er en serie om lettkledde damer som hjelper funksjonshemmede badegjester opp fra havet før de drukner. Ønsker man å frembringe en orgasme må man imidlertid også kjærtegne sin egen anusåpning mens man følger med på programmet, siden dette er nødvendig for å gi kroppen de fysiske signalene som TV-programmet ikke kan gi. TV-tittingen gir altså den psykiske tilfredsstillelsen, mens en finger (kan også bruke krepsehale, banan, gulrot, ledning) opp i anus sørger for den fysiske delen. Sammen gir dette, om det blir utført riktig og i rundt 25-30 minutter, en orgasme.

[rediger] Lyder og reaksjoner som frembringes av orgasme

Under en orgasme lager et menneske lyder som kan minne om ape, lama og eselbrøl. Dette er fordi hjernen under den kjemiske reaksjonen som orgasmen frembringer så og si skrues helt av, slik at kun urinstinktene holdes i gang. Med en gang orgasmen er over blir personen som oppnådde den brått sliten og trøtt, og sovner gjerne innen fem minutter.


[rediger] Kjente personer som aldri har oppnådd orgasme

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk