Ost

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

==

ost[rediger]

ost er en stein som er veldig sjelden å finne. Hvis du spiser ost kan man få ostesopp under tærne. Mange tror at de som er på bondens marked er folk som jobber på meieri og slikt men egt så er de på stranda å leter etter ost hver dag. Ost er en potetart som ofte blir kalt "den gule matsteinen og den ble funnet opp av ostemannen (altså illumenati) i 1969


På solformørkelser kan ost gro ut bein og angripe lamaer med for mye hår. lys. Ost er en av de farligste tingene å spise, etter mokkabønner. Hvit ost er geite sæd. Når det er fullmåne kan enkelte bli ostulver. Ost kan ha mange farger, men den mest vanlige er beesh og brunsprut.

Ostehullene er smittsomme, de kan gi deg stearinsyndrom og ekkelOsteSaftSyndromSyndromet

420 av 69 nordmenn sier at ost smaker som kaka. Hvis du er 10 år gammel smaker ost en blanding av alle blyanter jeg mister, kalkulatorer som ikke fungerer og stein. Så nå vet du det. kukmegbak Husk Kjøp ost på REMA 1000 i dag og få 69% av bare i dag. Kiwi har salg på ost i dag også dere får 70% hos meg.

Ost er også forgudet av enkelte individer Ku Klux klan med kuer i homofile forhold ost er ogs giftigt for gamle mennesker (oliver)

jeg likker ikke ost ('-.-') OST ER OGSÅ EN OSTE HAMMER

OG BRUKES TIL Å SLÅ NED LYKTEOSTER!

vist osten er seig så er den muggen

PS: KJØP NORVEGIA, SMAKER SOM HIMMELEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!aldri spis jarlsberg den smaker dritt! nogle oste er gamle og man kan ikke blive syge af dem det er mærkeligt!!!

DAVIDhelvor

Haakon