Ottestad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Ottestad er en by på størrelse med Paris, ligger 5 min utenfor Norges hovedstad Hamar og er kjent for å være stedet hvor gresset er grønnere.

Dette er plassen som har mye å by på! Blant annet folkets møteplass Vikasenteret, med bl.a Sparebanken Hedmark, Norema og Nille. Ellers ligger matbutikkene på rekke og rad, på Ottestads svar på Route 66 - Coop, ICA, Spar og ikke mindre enn faktisk to stk Kiwi butikker. Rema 1000 ga opp og reiste hjem til Trondheim for å slikke seg på tapene, men har nå kommet tilbake til Stange noen kilometer enda lengre sørover langs RV222, etter at Lidl pakket billigvarene sine og reiste.

De fleste innbyggerne er av det mystiske folkeslaget "pendlere", som tilbringer mer tid på toget til og fra Oslo enn hjemme. Ellers kan Ottestad skryte på seg alle pensjonistene som møtes på den lokale cafeen for dagens sladder.

Kjonerudbygningen er verdenskjent for alle mennene som møttes her og skrev grunnoven til Norge i 1814.

Turisme[rediger]

Turismen i Ottestad er skremmende høy. De fleste av turistene overnatter i telt ved Åkersvika, men de rikeste av dem leier seg inn i private hus via AirBnb. Turistene kan handle på shopping paradiset Vikasenteret eller BilAnker, der de har alt du kan trenge. Skulle solen skinne kan man ta seg turen på en av de mange strendene, som feks Hias. Utelivet i Ottestad er ut av en annen verden. Ønsker du en fuktig natt på byen du aldri vil glemme må du ta turen til Klubben. Der spiller ofte flere av verdens heteste artister foran et ellevilt publikum på rundt 15.000. Skrillex, AC/DC, Avicii, Iron Maiden, Phatis, Elvis og Erik og Kriss er bare noen av verdensstjernene du titt og ofte kan høre på klubben.

Kultur[rediger]

Ottestad er spesielt kjent for sin utbredte hjembrentkultur og tenåringsfyll langs Mjøsas bredder. Det er også svært vanlig med sex i fri natur rundt Mjøsa på sommerstid. Noe som fører til barn i ung alder og at innbyggertallet øker kraftig. Innbyggerne er stolte av Norges største sti som befinner seg i nærområdet, men de er svært ofte plaget av gamle naturister som utfolder seg langs stien.

All avføringen til innbyggerne havner på Hias renseanlegg og forpester lukta og naturen flere mil i omkrets. Stanken er faktisk så ille at hverken dyr eller mennesker greier å oppholde seg i nærheten uten å spy. Dette går hardt utover de lokale fotballagene som har sin hjemmebane kun 20 meter unna Hias. Kampene må gjennomføres med gassmaske og oksygentank på ryggen, noe som hemmer både fart og teknikk. Ellers er jo gapahuken på Hias ett fantastisk sted å drikke alkohol på. Ingenting er som å nyte utsikten over Mjøsa mens du hører en tolvåring spy i busken bak deg, eller to fjortenåringer kose seg i krattet.

I Ottestad vet alle hvem alle er, både på godt og vondt, er du gravid vet sannsynligvis naboen hvem som er faren før du gjør det. Og om du kjøper en 6pack med pils på nærbutikken gir kassadama deg en brosjyre til anonyme alkoholikere.

Ottestad har et møtested for alle sprengkåte ungdommer som er klar for et nummer. Stedet kalles klubben(hvor de fleste mister jomfrudommen) og ligger ved siden av den minste Kiwibutikken, der ungdommene kan kjøpe kondomer. Da du har funnet en du liker å ta på, går dere som oftest på puterommet også kalt pulerommet der dere herjer rundt. Og for de som ikke finner en de liker (LES: Du har ikke blitt likt) kan fint gå inn i puterommet og leke med seg selv. For er du helldig kommer den som heller ikke har funnet seg en lekekammerat, og da kan dere leke sammen.

Det nydelige fugletårnet som ligger bortgjemt i den idylliske Åkersvika, er et velkjent sted hvor fjortiser liker å småpule med hverandre.

Barneskolen som oftest er der det dagen etter er ofte plaget av sædflekker på veggene og vond lukt. Pulerommet har også regler:

  • Du har ikke lov til å ha mensen.
  • Max 2, hvis invitasjon, 3.
  • Klubben er ikke ansvarlig for graviditet.
  • Du kan si nei, men da må du flytte til Hamar

Sinnstilstand[rediger]

Norges værste og mest beryktede sinnsykehus, Sanderud, befinner seg midt inni en frøplantasje i utkanten av Ottestad. Her oppholder Norges farligste fanger seg, og de lider ofte av alvorlige sinnslidelser. De blir fraktet i underjordiske ganger under bygningene med tvangstrøyer og munnbind (med og uten vinger). De nærmeste naboene blir ofte plaget åndsvake skrik, hyl og Aleksander Rybak, til alle døgnets tider. Men også av gamle menn i kjøleskapet eller blodige damer på badet.

Det er heller ikke uvanlig med med SWAT team og helikoptre i området rundt, da brua ved Svartelva eller fugletårnet i skogen er et yndet sted for å ta selvmord.

Ottestad City where the girls are so pretty![rediger]

Men det er her verdens peneste jenter befinner seg. De diggeste av dem soler seg som oftest toppløse på HIAS. Verdt å ta en tur hit for å se på noen snertne sneller med deilige kropper. Kanskje verdt å nevne at det også ligger en badestrand på HIAS...