Pære

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Pærer er noen merklige beltedyr som lever i Danmark (og noen steder i Bosnia), og som nå finnes andre steder i Europa. De blir født opp-ned i trær (ofte bjørk), og må henge og dingle der i 4 måneder. Etter 4 måneder reiser mamma-pæren fra dem nemlig, og de må klare seg helt på egenhånd. Hvordan de klarer det er faktisk bare helt fenomenalt! Bare hør her: De henger helt til de faller ned på bakken.

Pærens liv[rediger]

Hadde det ikke vært for pærens grønne farge, ville rovdyret vegetarianeren forlengst funnet dem i gresset og spist dem. Pæren stammer fra arten pærehode abdi! Arten pærehode erobret arten bananhode og eplehode!


Meningen med pærens liv, er et mysterium. Livsoppgaven deres er å finne en pære-partner som de kan lage flere pærer med, som igjen kan lage flere små pærer. Hvorfor det er slik kan en jo spørre seg om. Pærens liv suger ganske mye, så hvorfor vil de at flere skal oppleve denne torturen? Jeg fraråder derfor alle pærer å ikke lage flere små pærer.

En eller annen gang etter fødselen møtte pæren en appelsin, en skikkelig ond en. Som da kalte seg Annoying Orange. Siden denne stund har de vært erkefiender.