Datamaskin

Fra Ikkepedia
(Omdirigert fra PC)
Gå til: navigasjon, søk
En vanlig pc som porno medfølger uten pristillegg.
Samme PC'en, men etter at den er forsøkt voldtatt.

Datamaskin (av latin: data = papir og maskin = alkohol) er et redskap som ble oppfunnet under Antikken. Redskapet skal først og fremst brukes til å fremstille kloning av apekatter som begynte mot slutten av Antikken. Datamaskinen ble sett på med frykt og sinne av germanerne, så deres oppdrag var å ødelegge dette grusomme redskapet som skulle ødelegge jorden. Datamaskinen brukes ikke i dag, man anser den som et dødelig våpen mot menneskeheten, og derfor er alle datamaskiner sperret inne i en bunker i FBI's hovedkvarter i Afghanistan.De nyeste datamaskinende fra 1922-2017 er farlige. Disse datamaskinene suger opp sjelen din og dine tanker litt og litt helt til du er HELT dum. Dette skjedde faktisk i 2014 (Pia S.) De eneste trygge datamaskinene som man skal bruke er Windows -3890 som er fra steinalderen.

Datamaskinens historie[rediger]

Datamaskinen ble opprinnelig oppfunnet av Mohammed Ali, mora di og Bob som er kjente oppfinnere fra Antikkens tid, han fremstilte den av papir og alkohol. Blandet ble disse to "datamaskinen".

Madeleine Helle brukte den til å fremstille kloning av apekatter, men så fort hun hadde vist fram sine tre eksperimenter for offentligheten ble hun arrestert av germanerne som anklaget hun for brudd på "menneskehetens-menneskerettighetsforbund-som-ikke-liker-at andre-folk-tukler-med-deres-fremtid-og-deres-utvikling-og-fremstilling-av-nye-klonede-apekatter", eller forkortet: MMSILAAFTMDFODUOFANKA-loven. Madeleine led mange år i fengsel før hun slapp ut 140 år seinere, og fikk juling av Chuck Norris. Norris kakket seg dermed på lag med selveste Marius Nygård, som hjalp ham i kampen videre for datamaskinen. Datamaskinen ble hemmelig oppbevart i Madeleine's kjeller helt fram til hun returnerte til sitt hjem etter tre års vandring hjem fra de forferdelige germanernes fengsel. Når hun kom til hjemmet sitt så fant hun ut at hennes oppfinnelse var stjålet, men det var ikke hvem-som-helst som hadde tatt den. Det var nemmelig datidens FBI som da het DICK (Deres Inteligens er Chromende Klar) som hadde tatt den og låst den inne i en bunker i deres hovedkvarter i Afghanistan. Osama been laden stjal en datamaskin fra bunkersen og begynte å sende spyware til USA, som tilbake svarte med bombing av Bagdad.

Helt fram til i dag har datamaskinen vært et hemmelig fenomen, men forskere har kommet fram til at allmennheten må få vite hva som nesten utryddet menneskeheten under antikkens grusomme tid. og er rart. akkurat som morra di, for hun er stygg

Datamaskinen i dag[rediger]

I dag er ikke datamaskinen i bruk, men likevel har noen onde genier fra den femte verden klart å utvikle sin egen modell av dette grusomme våpenet. Hvor de befinner seg og hva de har tenkt å gjøre med dem har vi ingen ideer om. Selveste FBI, SS, NS og alle de andre sikkerhetstjenestene har ingen klare spor på hvor de kan befinne seg slik at de kan ødelegges. Men forbryterne etterlot seg spor. Dette førte senere til pågripelse av en innvandrer, Sjoko-laden som nå i dag er sperret inn i VLVO "Vi Liker og Vise Oss"

Disse onde genien er også sett i sammenheng med den radikale dyrevernsorganisasjonen SFF og Macgyver, men folket bes forholde seg rolig , ettersom selveste Organisasjon XIII er satt på saken for å stoppe dem. Det har ofte blitt spekulert i visse miljøer om fremtiden til slike onde instrumenter som datamskiner, men ofte er konklusjonen den at man trenger den i enkelte deler av verden. Datamaskinen er veldig ofte brukt i Midgaard for å holde Orker i sjakk...

Saltvannsrensing av PC[rediger]

Nyere forsning har vist at denne radikale metoden for fjerning av virus kan ha enkelte bivirkninger på datamaskinen, som for ekslempel rustskader. Inntil nyere studier er lagt frem anbefales fortsatt bruk av virusprogram, eller, i tilfelle troyansk hest, bruk av oppvaskmiddel i cpu-kjernen.

Pc'ens Kjerne består som regel av en Tine Duo-core TREPIKness graphic-card. TREPIK (TREEDDIK Purifisert IrcII Klient) er en modifisert ircII IRC-klient. Fra gammelt av så sies det at de brukte en mektig brun substans til å rense med, men denne avga visst for mye lukt og ble fort kuttet ut.

Problemer med din PC?[rediger]

Datamaskinen blir stadig bare mindre og mindre, forskere mener at om få år at de blir for små for å brukes... Dette er et seriøst problem for alle dataavhengige nerder. Dere vet hvem dere er! Ikke bli ingeniør. Da vil dere hjelp til med denne ekstremt farlige evolusjonen! Vil dere virkelig være syndebukk for å ha startet en nasjonalkrise for hele verden av nerder? Ikke spør meg om hjelp da! Hvis datamaskinen blir ødelagt kommer det til og gå ut over hele verden, hvis ikke du fikser den innen 20 sekunder kommer pesta med svartedauen og McGyver med kniven sin.

Universets ti mest morsomme gjenstander

Spam · Ikkepedia · Sjokolade · Øl · LOL eller ROFL · Kildekode-kopiering · Datamaskin · Playstation · Spillkonsoller · Forsøkskanin som du kan gjøre kule ting med
Listen er utarbeidet i samarbeid med Satan
eo:Komputilo