Padawan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Padawaner er godt egnet til å pynte opp i skapet.»

- Jonas Lie om Padawan

«Ja det skulle bare mangle med tanke på hvilke råvarer vi bruker til produksjonen..»

- Padawan A/S styremedlem om Padawaners egenskap til å pynte opp i skap


Grunnleggende info[rediger]

Frihetsgudinnen er ikke en Padawan

En Padawan er et japansk tøydyr. Det har store kuleøyne, blå flosshatt og snabel. Mange synes Padawanen er søt. De fleste som synes dette absurde kosedyret er søt, har sannsynligvis ikke vært i direkte kontakt med det. I de fleste leksikon står det at Padawanen utgis i 54 forskjellige varianter, noe som er feil. Det finnes bare 52.

Historie[rediger]

Den første Padawankosedyret ble laget av Saddam Hussein den 17. mai 1814. Denne dagen ble straks markert som nasjonaldagen til Norge. På denne datoen går folk rundt i gatene og roper: Hurra! Hurra! Hurra var det offisielle navnet på Prosjekt Padawan. Hvorfor de vifter med flagg er ukjent. Padawan blir nå produsert i 469 land over hele verden, og er det ordet som flest mennesker kan. Dette er bevist av Padawan inc. Hver dag blir det produsert 543 765 987 761 av disse søte små dyrene. Rundt 99,76 % er feilprodusert.

Søthet[rediger]

Padawaner er ikke søte. Dette er bevist av ViSomHaterPadawaner inc. En annen organisasjon, Fjortisjenter inc., hevder at de er kjempesøte. Ingen av de 4 medlemmene i FJ inc. har noen gang sett en Padawan. George W. Bush synes disse japanske bamsene er så søte at han har satt en av dem som sin egen presidentkandidat. Sikre kilder hevder at Padawaner har en høyere IQ enn Bush.

Mat[rediger]

Padawanene er ikke spiselige. Bare en person har noen gang smakt på en Padawan, Kakemonsteret. Han sier at de ikke smaker persille.

Drikke[rediger]

Padawaner kan ikke drikkes. Dette er fordi de fleste Padawaner ikke kommer i flytende format.

Papp[rediger]

Padawaner er ikke laget av papp.

Rovdyr[rediger]

Padawaner er rovdyr. De spiser andre kosebamser, noe som resulterer i at barn som får en Padawan våkner en morgen og finner ut at alle de andre kosedyrene sine er borte, mens Padawanen er mistenkelig feit. de spiser også dansker.

Grammatikk[rediger]

Ordet Padawan er et grammatisk merkelig ord. Padawan er et egennavn, men bøyes: En Padawan Padawanen Padawaner Padawanene

Kan også brukes som adjektiv. Du er så jævlig Padawan i dag ass! Mora di er Padawan! Padawan shjøl!

Bøyes: Padawan Padawanere Padawanest

Gummi[rediger]

Padawaner er ikke laget av gummi. De er laget av Saddam.