Pakistan

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Jeg trodde noen hadde sloket lyset ,men jeg var bare kommet til Pakistan.»

- Michael Myers om lyset på hotell rommet sitt.

« Hallo, Afghanistan

- forvirret rockeband i Pakistan

« Jeg ble sprengt av fem bomber »

- tulling fra norge

I Pakistand har vil du bli en hoppetau stjerne blitt et av landes mest sette TV program.tv 2 vil starte sine egene sendinger høsten 2019.

Pakistan.[rediger]

Pakistan verdens 5 størrste tetthet av små mopeder og det første landet i verden med sitt eget internasjonal trafikale språk kalt : TUT ( På spynorsk Tuteluuuu ).

  • Alle førerprøve elever for nå et grunnkurs i dette språket men det er mye dialekt og steds variasjoner så du får lære litt etter vært på egen hånd.

Pakistan er ellers kjent for og ikke ha noe som helst matavfall da de spiser absolutt alt. Noe som gjør at roter , mus og karkelaker er kommet inn på listen over truede dyrearter i landet, men det er innført egen rotteoppdrett stasjoner så bestanden er forventet stigende .Innen år 2020 håper de og komme over fra truet til levedyktig bestand.

I følge gamle skrifter oppsto landet Pakistan da den siste kjempen ville ta seg en dukkert men bommet på vannet og døde med en knekt nakke på land.Der han ble liggene vokste det opp et manns hatende land nemlig Pakistan.

Pakistanere er VIP( very important pakistaner) indere er løe og stygge.

Historie[rediger]

Landet oppstod i Voksenkollveien, i huset til familien Følstad Lund. For lenge side og ingen vet med sikert når , men i følg lengende om Kjempen som ville svømme var det rundt middagstider i universets skapelse.Landet har vært plaget av mange kriger og konflikter og mange hvite slaver har sett sin død i dette landet.

  • Kjønnskampen har aldri vært et problem i Pakistan da ingen har spurt mannfolkene hva de mener .Her er det kvinner som bestemmer alt . Kvinnene har lenge undertrykt mannen ved og stappe munnen hans med søtsaker , tvang kle han i dongeri , og gjøre han medgjørlig og avhengig av kvinnenes morsomme og bevegelige former.Det er forventet prøvevalg for mannen inn i den styrende regjering , men de fleste kvinner er i mot dette og demonstrasjoner er vanlig ut over landet.
  • Husk og aldri kast syre på mannen da dette er avhengighetsskapende og ødelegger tennene.
En vanlig undertrykt Pakistansk mann.Forventet livslengde på en mann er nå 23 år og den mest vanlige straffen en mann får når han dummer seg ut er at kvinnen skriver hans dumheter midt i ansiktet på han til evig skam.Vil du hjelpe ring redde Jim Carry ( Pakistansk for mann.) i dag telefonen på 12121212.

Turisme.[rediger]

Turistene elsker å feriere i dette vennlige landet, men menn må gå med Skyggelue på hode ellers blir det fort problemer.Det er mye å slikke og smake på .Etter en tur til de utallige moped museumene går det helt fint å nyte en dag på stranden og kanskje få Grille nabohunden eller banket opp en Hells Angels.Det er også et yndet sted for fjellklatrere.Det går rykter om et magisk sted dypt inne i fjellet hvor fjellklatrere går for og dø.

Ting og tang om Pakis mann..[rediger]

  • Lederen for FN bor her.
  • Viste du at Norsk språkhistorie før 1900 er blitt utrolig populært etter at flyktningene fra Norge blir sent tilbake.Det er nå et av de viktigste kursene du kan ta før du rømmer fra Pakistan.
  • Treets skaper kom fra Pakistan.
  • Teletubbiene kom herfra , men ble utvist da det ikke var mulig se viklet kjønn de tilhørte.
Land i Asia
· Afghanistan · Armenië · Azerbeidzjan · Bahreïn · Bangladesh · Bhutan · Brunei · Cambodja · China · Cyprus · Filipijnen · Georgië · India · Indonesië · Irak · Iran · Israël · Japan · Jemen · Jordanië · Kazachstan · Kirgizië · Koeweit · Laos · Lengevekijstaan · Libanon · Maldiven · Maleisië · Mongolië · Myanmar · Nepal · Noord-Korea · Nynorge .Oezbekistan · Oman · Oost-Timor · Palestina · Pakistan · Qatar · Rusland · Saoedi-Arabië · Singapore · Sri Lanka · Syrië · Tadzjikistan · Taiwan · Thailand · Tibet · Torarnistan · Turkije · Turkmenistan · Verenigde Arabische Emiraten ·Viet Nam · Zuid-Korea ·
.


V.I.P er forkortelse for: very important pakistaner. Alle indere er stygge pakistan er best. Paksitan Zindabad