Panda

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Pandaens Historie[rediger]

Visste du at panda egentlig spiser kjøtt og er smartere enn mennesker? De skjønner hva vi sier og kan kommunisere med alle dyrene på jorda. De har en hjerne som dekker hele kroppen.

Vi fleste mennesker kjenner til pandabjørnen som en bambusspisende utrydningstruet art. De forvirrer oss med sin sjarm og sitt søte utseende. Det er dessverre ikke mange som vet hvor viktig pandaen er for oss.Den bæsjer på alle hele tiden.

Pandaen beskytter menneskene mot det verst tenkelige sorten. Den mest troverdige konklusjonen, er selvfølgelig Bimboen. smittet av dette forferdelige viruset som ild på tørt gress

Pandaen er veldig sky og gjemmer seg stort sett i den østlige delen av verdenen, men det mange ikke vet er at pandaen er et søtt og lekent vesen når ingen ser på. Dessverre finnes det folk som kan se på, en av de mange fiende pandaen har, er paparazien, og hvis du har en pappa, så vet du hva han gjør i det skjulte når han egentlig skal på bar med kompisene. Hvis en panda dør fjerter de på bimboene.

Pandaer bruker bleie og spiser is til vanlig.

Hvordan pandaen blir utryddet[rediger]

Det finnes ingen beskyttelse som dreper pandabjørner 1% sikkert(Heldigvis for oss mennesker). De eneste Bimboen føler seg redd,og har kommet opp med en koda om hvordan de skal beskytte seg mot vår superhelt. Hvis en bimbo ser en panda, vil hun garantert tenke og gjøre som dette:

-Pandaer er tøffe dyr. Gjør deg så stor som mulig!
-Pandaer er sorte og hvite. Det er de sorte flekkene som er pandaens sterke punkt. Har du en pute av noe slag, sikt på pandaen.(bare vis den også har pute)
-Pandaer er redd for nysing. Dette er dokumentert i en svært populær youtube video.
Befinner du deg på en fest og du mistenker en person for å være en panda i utkledning, lat som du nyser!
Nys så lavt du kan, og se om noen skvetter, er dette tilfelle, har du en panda.
Uten at du sier fra til noen hva du har funnet ut:
Finn fram bambus puten din, og plasser et mykt slag i bakhodet på pandaen.

Heldigvis for oss, vet vi at bimboen er horeblond (Ikke uten grunn) og kommer til å prøve dette. Selvfølgelig vil det ikke ha effekt på pandaen, og pandaen vil finne bimboen og ta knekken på den.

Levesteder[rediger]

  • Sør-øst-England
  • Marianer or indianer gropa i Stillehavet
  • Mangotrærne (som de river ned)
  • Den østligste delen av Texas du kan tenke deg
  • På skolen
  • Lekeplassen
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!

WE MUST SAVE TEH PANDAS FROM THA BIMBOES! alt er egentlig riktig