Panjai

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


Flagget for å hedre Supermann

I 1456 ble den lille Spansk-kanadiske kolonien Panjai grunnlagt av den ikke altfor ukjente Arõ2´dwq N^ssdf=edde. Byen ligger kun to milliarder tommer fra Bergen. Panjai's nærmeste venn heter færøyne og presidenten het Babesad busk. I 1798 kl. 1757 (midt under teselskapet til bestemoren til Lionel Messi) ble Panjai erobret av supermann men to minutter senere klarte den polske regjeringen å avgjøre valget i Mongolia så USA ble en uselvstendig stat.

Beboerne[rediger]

Den første innvandreren til Panjai het Edvard mOnk og var en tysk hærfører med hatt som likte urte stuing. I morgen var innbyger tallet i Panjai 19293,3453 centimeter med Penis. men det er uten tipp tipp tipp tipp oldebarnet til Rune Rudberg som forøvrig hadde kjempesuksess med undertøyskolleksjonen "Fire monker med eselmunn"

Indianerstammer[rediger]

I Panjai er det en del indianerstammer den mest kjente het "ikke forhandle med den Turkmenistanske utenriksministeren som kjører en volvo xc90 på vei mot flyplassen i den santrafrikanske republikk samtidig som han synger bæ bæ lille lam" og hadde 243 mennesker.


Viktige hendelser[rediger]

  • 1756- Panjai blir ikke angrepet av en kjempe pai
  • 1757- Heller ikke i år blir Panjai angrepet av en kjempe pai.
  • 1758- Panjai blir angrepet av en kjepe pai og hele landet blir liggene under blåbær saus
  • 1770- Panjai blir gjennerobret av Spansk-Kanadiske Jack qon quexraz som blir president
  • 1792- Panjai blir enige med Lars Monsen's land Madagaskar om å ikke spise rå dompapp på klimakonferansjen i Kina
  • 1800- Panjai velger Combya som naboland
  • 1803- Panjai ble ikke av en importert Portugisisk muggsopp


Panjai kart.jpg

Dyreliv[rediger]

Det er mange Bøfler i junglen i Panjai, det er mye fuktighet der så de trives ikke. Ikke ukjent er det at vet sjøen lever det mange hybeldinosaurer eller tyranosaurus rex.Et par konvolutter er også sett ved kysten sør for statt og vest inn foran dovre.