Pappa'n til Pippi

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Det er faren til denne hestekastende jentungen vi snakker om.

Pappa'n til Pippi er en stor sterk mann som bestemmer over mange negerbarn. Han bestemmer over alle neger'ne i negerland. På den høyre hånda si har han en tatovering av ei colaflaske. Han er svært glad i cola. Pappa'n til Pippi ble offer for en revolusjon og sitter nå i fengsel, det som holder han i livet der er at han vil smake cola igjen. Han sender hver dag ut en flaskepost med brev om at Pippi skal komme med cola til han. Det han ikke vet er at viduet hans ikke ligger ved sjøen, men ved en liten innsjø som sakte men sikkert fylles opp av flasker og annet søppel. Pappa'n til Pippi likner også på en annen kjent kar, Lars Monsen og disse to er trolig i slekt. Han er også en stor fan av tyrefekting og driver med dette for seg selv i cella sin, med en imaginær okse som han heter Knut. Pappa'n til Pippi og Knut er bestevenner og de kan ikke leve uten hverandre og vil gifte seg, men de kan ikke siden det finnes en lov om at mann og dyr kan gifte seg i negerland.


Barndom[rediger]

Barndommen til Pappa'n til Pippi, et litt av et mysterium, og det man vet mest om er Pappa'n til Pappa'n til pippi, eller som han også kalles Hitler! Men det man faktisk vet, er at han ble brystforet av sin egen far til han var noen og tredve, omtrent samtidig som Hitler døde (Det er ennå ikke funnet noen sammenheng mellom disse to hendelsene, siden Hitlers legeme produserer brystmelk den dag i dag). Men uansett, da han sluttet med brystmelk, var han en staut ung mann, med bukselinningene helt opp til armhulene.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.