Paradise Hotel

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Paradise Hotel-finalister under den siste sesongen av Bamse Bjørn og venner.

«ADVARSEL:Våres show vil ikke inneholde reklame for Paradise Hotel»

- om Stewie om Familiemannen

Paradise Hotel er et program som går på TV10, også kjent som Kanal Psyko, eller TV3 (må ikke forveksles med TV Tull, også kalt TV Norge). Programmet foregår på et hotell i Kina, hvor alle snakker mongolsk. Plottet er ti sexy mennesker som skal ha samleie minst tre ganger - hver dag. Går det en dag med mindre enn tre ganger, blir de sendt til Peru, hvor de skal arbeide som modeller for sjokoladepakninger. Det er en spennende serie. Hele familien sitter klistret til TV-skjermen... og ser opera isteden.

Programmet startet opp i 1965 og var den gangen veldig populært fordi det bare var med homofile mennesker (disse menneskene endte alle opp i Peru, og kom seg aldri hjem igjen). Idéen kom opprinnelig fra Franklin D. Roosevelt, men rett før han døde, fortalte han den videre til en mann kalt Elvis Presley. Elvis hadde på denne tiden en brevvenn ved navn Jan Mehlum, som han fortalte det videre til. Senere fikk Elvis seg en eller annen liten musikkjobb, så han fikk ikke tid til å gjøre noe med idéen. Det var da Jan trådte til. Som tjueåring startet han programmet Paradise Hotel, hvor han i fem år var både programleder og deltaker. (Etter hvert syntes han jo at det ble litt mye, så han nøyde seg med å være bare deltaker). Nå har han pensjonert seg fra programmet, og er isteden en slags hobbyforfatter. Programmet foregår i det mongolske Kina.

Deltakere 2010:[rediger]

Ella er ei smart og Presbråten-student. . Til nå har hun hatt samleie ti ganger i programmet - med hver av guttene. Hun drikker masse øl og røyker hasj hele tiden. I hodet hennes finner du neppe noen ting, men hun er veldig villig. Når hun har mye fritid, kaster hun kubbelys på TV-apparatene sine, fordi hun synes det er gøy. Bortsett fra det, er favoritthobbyen hennes å ligge på sofaen og spise papir.

Sara er helt lik Ella, minus hasjen. Hun går rundt og knuser glass hele tiden, fordi de alltid er fulle av vin. Sara hater vin. Hver dag leser hun bladet "Gnageren din og deg" for å få hjelp til å ta seg av "musa si." Hun graver graver for andre når hun får sjansen, siden hun drømmer om en jobb i begravelsesbyrået.

Olga er ganske lik som Sara, bare at hun røyker hasj, drikker portvin hver dag, og elsker å svinge seg i lamper. Spesielt bordlamper. Og spesielt når hun er naken. Er det snø ute, pleier hun å plante trær der, og grave dem opp igjen to dager senere fordi hun ikke orker å vente lenger. Hun er ganske livlig, og pleier å spille World of Warcraft sånn at hun kan møte nye folk. Olga elsker telefonsex.

Alberta er snill, hensynsløs, horete og gavmild. Hennes største ønske er å gå på fest med kjæresten sin Albert (som ikke eksisterer). Hun var den første som ble sendt fra Mongol-Kina til Peru, fordi hun glemte å ha samleie. Nå er hun modell der nede, og trives med det. Lønnen hennes er sjokolade, men takket være at hun posérer så mye, blir hun aldri feit.

Torill er akkurat lik som Olga, bare at hun har sukkersyke og ikke tør å bade. Hver dag drar hun til legen for å finne ut om hun har astma, noe hun ikke har. Torill er nemlig livredd for å få det, for da må hun slutte med sin ukentlige push-up. Den betyr mer for henne enn noe annet. Lønneblader er hennes favorittmat. Hun pleier å presse ut sirupen av dem.

Otto er en dum, hensynsløs, kraftig, livsfarlig, morderisk mann, som til nå har tatt livet av ti kvinner, bare gjennom Paradise-sex. Han elsker karameller med marsipansmak, men spyr av øl. Derfor drikker han vin i litervis. Dette fører til at han alltid må opp og tisse om natten. Han elsker å spise bamsene til jenter han møter, og noen ganger blander han det med litt konjakk. Da han var fjorten år, så han bestemoren strippe foran politimesteren i byen, og etter det har han begynt å strippe selv - spesielt i parfymebutikken, fordi det lukter så godt.

Eivin var i sine yngre dager en verdensberømt badmintonspiller, men han la opp fordi han innså at tennis var kulere (skjønt han aldri begynte med det). Han er snill som et lam, men hater alt og alle. Det beste han vet er å stikke ansiktet nedi varmeovner og inn i peiser. Dessuten elsker han Earl Grey-te, fordi han synes den smaker aprikos. Hans beste Paradise-opplevelse til nå, var da han fikk smake lettmelk for første gang. Nå er han hekta. Eivin var nummer 2 til Peru.

Per er et utrolig sexy vesen. Hver gang han skifter, besvimer alle jentene rundt ham. Og guttene også, for den saks skyld. Han elsker å kle av seg helt ned til skinnet, og han gjør det gjerne offentlig. Hver gang dette skjer, ender det med at han har bassengsex med en av jentene eller guttene. Per er biseksuell. Han forelsker seg kun i jenter, men tenner seksuelt på begge kjønn. Han har dessuten klaustrofobi, men det gjelder bare i veldig små hytter. Per er en gladgutt som er utrolig glad i sex. Fyren er kjent for å ha MEST sex på hotellet. Men det endte ikke bra da kameradamen forelsket i Per. Heldigvis var Per en klok gutt. Han fikk boner hver gang de så på hverandre. Endte opp at kameradamen, Lia hadde en utrolig HOT sex scene. Dette ble selvfølgelig alle seerne glad for. Veldig sexy. Veldig deilig, og jeg blir utrolig kåt av å skrive dette.

Hans er oppkalt etter den mongolske kongen Hans Majestet, som regjerte på 1300-tallet. Han er fyren med humor. Det hender han slår av en vits, som f.eks. hans personlige favoritt: "Det var en gang to tomater som skulle over en vei, så ble den ene overkjørt av en trailer. Da sa den andre: Kom an, Sven!" " Hans elsker å spise brukte tobakker, og pleier å bade naken i bassenget. Ofte ender han opp sammen med Per. Han blir kalt Katten, fordi han digger å "jakte på musa." Yrket hans er vaskehjelp på modellhjemmet.

Tom er den forsiktige i gruppen. Han bruker mye av tiden sin på fallskjermhopping og strikkhopping, og synes det er kjempegøy. Derfor kaller folk ham forsiktig. Alle synes han burde være litt mer dristig. Han har samleie stadig vekk, men synes det er kjempekjedelig. Jentene derimot, synes det er kjempegøy. Tom pleier iblant å male dem rosa før akten starter, sånn at det skal bli litt mer interessant. Dessuten passer han på å få dem skikkelig fulle først. Han aner ikke hva prevensjon er, så han har for øyeblikket ti barn han ikke engang vet om. Våren er hans yndlingsårstid, for da kan han bade hver dag.

Gatebebb

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!