Pepsi

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

«Veldig bra til å lage atombomber med.»

- Albert Einstein om Pepsi

«Jeg foretrekker Coca-Cola.»

- En Homo om Pepsi

«Pepsi smaker kjempegodt!»

- Ukjent britisk soldat om Pepsi

«Pepsi bottle, Coca Cola glass, i don`t give a damn!»

- Ukjent britisk pepsielsker fra Vine om Pepsi

Pepsi® (Pepsicus Colamanicus) (uttales : [P;eppzi;])er rett og slett verdens BESTE brus! Pepsi® drikkes utelukkende av respekterte kvinner og menn. folk som liker Coca-Cola, kommer som regel fra de mindre sjarmerende bystrøk.

Bivirkninger?[rediger]

Feithet[rediger]

Du blir jævlig feit av pepsi.

Mye raping[rediger]

Godt med cola oppi;)[rediger]

Mange overvektige folk drikker Pepsi, ettersom det ikke er sunnere enn Coca-Cola. Flere av dem er såkelte Cola-avhoppere. Selv om Coca-Cola har mindre sukker, har Pepsi en ekkel og gammel logo som gjør at man blir fjern til sinns. Coca-Cola-logoen, som aldri har forandret seg, minner for mye om fortiden. Men da regner vi ikke med Jack Black, Batman og andre kule tjukkaser. Pepsi gjør at din penis krymper. Dette er noe Bonito Müsli, leder av facismen i Italia, ville for at alle skulle vær lik ham. Noen har forskjellige meninger og sier at Pepsi er bra for helsa. Selfølgelig er det ikke bra for helsen, når en tar i betraktning at Pepsi-drikkere ikke konsumerer annet, hvilket har skapt store mengder med fleskebærg ligge å slenge på gaten som søppel.

Hvit Hud[rediger]

En annen uønsket virkning er at den gjør huden din hvit. Dette har skjedd med Micheal Jackson og det var så galt at til og med nesen falt av. Dette problemet kunne MacGyver fikse ved å lage kirurgisk lim av gaffateip og et kjøttbein.

Hva er Pepsi?[rediger]

Under andre verdenskrig ansatte MacGyver en stor gruppe mennesker til å lage en drikk som skulle smake bedre enn Coca Cola for å tjene penger. Dette gikk selvfølgelig som smurt, fordi "Pepsi smaker kjempegodt" -ukjent britisk soldat. Altså, grunnen til at mange hater Pepsi, er fordi de drikker Coca Cola. Det er en drikk, som ble utviklet av Adolf Hitler mens han lekte seg med sin katts avføring. Ingrediensene tukler med hjernecellene, slik at de som drikker den, hater Pepsi.
Google om Pepsi

Det er nå dokumentert at Pepsi er bra for helsa og alle indre organer i kroppen. Leger anbefaler deg til å drikke 5 glass Pepsi om dagen. En dråpe Pepsi er nok til å øke din levestandard med 0,044%. Derimot, har Coca Cola nok gift i seg til å drepe 75 elefanter, 4 aper, 54 papegøyer, 68 katter, 8 firfisler, 15 geparder, 5.000.009 høns, 45 pingviner, 1824 rotter, 75 millioner mennesker og 3 kuer. Det finnes noen mennesker som har en "motstandskraft". De drikker Coca-Cola som om det var den rene leskedrikken. Noen prøver til og med å tilby deg et glass. Hvis dette er tilfellet ta beina på nakken fordi vedkommende er sansynligvis en direkte etterkommer av SS-styrkene til Nazi-Tyskland.

Ingredienser[rediger]

Pepsi inneholder for det meste E-stoffer, armene til folk som spiller i danseband, porno, tastaturer, det brune, flytende spekkekstrakt, rassdragne §@!#¤%&, unger, gaffateip,kudritt, bergenske sneiper eller jubber, LEGO-klosser, Danske ski og Japser bombet av Fat Guy under 2. Verdenskrig. Noen påstår også sukker, som er allment godtatt som hovedingrediens i Pepsi med hele 911% av stoffet. Men, husk dette: Pepsi Max sin hovedigrediens er kona til nissen som har hatt oppi litt hår fra sitt kjønnsorgan!

Kampen mot Coca-Cola[rediger]

Eksempel på å være nøytral ovenfor coladrikker.
Idéen bak den nye Pepsi-logoen.
Opp igjennom årene har Pepsi konkurert mot Coca-Cola i å ha de flotteste reklamefilmene. Begge selskapene har brukt enorme summer på å få kjendiser og strippere inn i filmene før de ble vist på Disney Channel. Coca-Cola har fått med seg mange strippere i sine Coca-Cola Zero-Reklamefilmer, men alle filmene sluttet med at bygningen eksploderte.Pepsi har også gjort mye for å tiltrekke seg kunder, bl.a. har de skiftet logo. Likevel stiller mange seg nøytrale til hva de drikker, enten det er Pepsi, Coca-Cola eller urin.For å fikse dette hadde Pepsi tidlig i 2009 en pressekonferanse hvor de forklarte den berusende, deilige føleøsen man fikk av å drikke Pepsi, eller lettvekterversjonen, Pepsi Max. Dette "gikk i dass", fordi testpersjonen fikk latterkrampe da han skulle drikke, så ut av nesen hans kom det et ekkelt brunt Pepsi-slim som klebet i hele salen. Salget av Pepsi sank betraktelig helt til de skiftet logo, da salget trakk oppover fortere enn et dameskjørt i The Playboy Mansion. Coca-Cola så farlig på situasjonen å holdt et møte for styret. De bestente at de de skulle lage en ny finanskrise, for å trekke ned den globale økonomien og andre mindre selskaper som Pepsi. Dette gikk bra, og dagen etter gikk Lemen Sisters Bank konkurs. Dagen etter der gikk Iskremland konkurs, og på den tredje dagen gikk Microass konkurs. Dette ble belønnet med jubel og utrop som "Slutt på alle krasjene!" eller "Break the Windows!" Salget til Coca-Cola føk høyere enn Apollo-rakettene.

Floppen[rediger]

En Pepsivariant som heter Pepper Pepsi skulle være varianten som smakte pepper, MacGyver stoppet produksjonen umiddelbart siden Pepper Pepsi-en kunne føre til kreft blandt folk og den kreften gjorde at man mistet håret (om man hadde hår). Den kunne også føre til at man løp rundt og sier mye tull og tøys. Den ble nemlig prøvd ut på Postmann Pat.

En liten ting til![rediger]

De Fleste Homser Drikker Pepsi !!

Artikkel skrevet av Pepsi-Company® (all rights reserved)

Dette kan jo selvsagt begrunes med det faktum at de fleste mennesker på kloden drikker Coca-Cola.