Pepsi Max

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pepsi Max - drikkenes drikk

Pepsi Max er gledens drikk, tannlegens blandevann og himmelens valuta (1 boks med Pepsi Max=78 tilgitte synder) . Pepsi Max kan kjøpes i alle butikker, til en vanvittig pris fra 19,90 - 29,90 kroner.

Bieffekter av inntak[rediger]

Det er ukjent hva inntak av denne drikken kan føre til, men stadige observasjoner har vist at mennesker (ikke nødvendigvis mennesker, kan også være dyr) med økt inntak av dette pisset har en tendens til å utvikle:

  • Hjerneskade
  • Diabetes (1, 2, 3 osv.)
  • 3. verdenskrig
  • Hode- munnhule- og halskreft (i sjeldne tilfeller)
  • Fjortis-syndromen

Historien[rediger]

Første teori[rediger]

Brusen som Jesus en gang laget (historien om da Jesus forvandlet vann til vin stemmer ikke, det var vann til Pepsi Max). Oppfinneren var en Gud, også kjent som havguden eller bringeren av ren Max.

Andre teori[rediger]

Det sies at brusen ble oppfunnet ca 60 år før Kristus av den kjente jordvandreren Pepsiakus Maksus. Han ble sjokkert over brusens virkning og holdt oppskriften hemmelig i flere år. Selv om Jesus gjorde vann til Pepsi Max, betyr det ikke at Pepsi Max ikke eksisterte før for dere tvilende.

Tredje teori[rediger]

Det blir sagt at i en bunker 60 meter under bakken i 1944 hadde en gruppe nazister samlet seg for å lage en funksjonell proviant som var lett å ta med seg. Tungtvann, som Hitler anbefalte, ble upraktisk ettersom det var meget ustabilt. Dermed blandet de én del Absolut Banana, én halv del Coca-Cola, tre deler cyanid og en dråpe ukrainsk paraplystrammer av merke Shnüffel&Sonter®. Dette ga dem Pepsi Max, men problemet var at den inneholdt sukker. Dette problemet ble fikset av en armensk gutt som het LalaRholiLala PølseILompe, som fryste ned stoffet med tungen inni. Når væsken ble kjølt ned lå sukkeret igjen på tungen til LalaRholiLala. LalaRholiLala døde i 1951 av Diabetes type 2. Pepsi-Company® rakk imidlertid å amputere tungen, som nå brukes som filter i Pepsi Max-fabrikken.

Såkalte konkurrenter[rediger]

Se Også[rediger]