Per Willy Wonka

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Generelt[rediger]

Per Willy Wonka ble født den 6. juni 1966 i den dypeste jungelen i Afrika. Under oppveksten ble han seksuelt trakassert av faren som var tannlege. Han ble også nektet godteri. En dag ble han sur, han slo faren med et tannlegebor og stakk. Han reiste verden rundt for å samle smaker til sin nye godtefabrikk. Det Per Willy er mest kjent for er hans intime forhold til lommemannen. Lommemannen trengte noen som kunne gi ham godteri til lommene sine. Etter hvert følte Per Willy at lommemannen ble for opptatt av barna og at han glemte Per Willy så han sladret til politiet og lommemannen ble arrestert.

Per Willy som tenåring.

Starten av fabrikken[rediger]

I begynnelsen hadde han mange ansatte, men de stjal oppskriftene hans så Per Willy sa at det måtte de ikke gjøre og sendte de hjem. Han dro til et land langt borte for å finne arbeidere. Der møtte han små dverger som tente på kakao og bondage. Da ble han glad for da ble han tilfreds på alle måter og fikk mange nye arbeidere til fabrikensin.(dette var utrolig dårlig norsk).

Arv[rediger]

Etter noen år var Wonka blitt lei av sjokoladen, så han dro til Øst-Sverige for å finne nye smaker til sjokoladen sin, han kom over en bondeknøl som solgte :

Motvillig kjøpte Wonka både hvalrossagurken og bonden, som han tenkte kunne tørke støv av strålimfrøene på fabrikken.Så han tokk bonde i ballene og dro han med seg til fabrikken . På fabrikken fikk Bondebilly (som han egentlig het) se både oppdrettsanleggene, og tennisbanene, han fikk også se kua som rautet så sjokoladen blei brun, pluss at han fikk øye på de småe loppene som Wonka brukte på sirkuset sitt, da Bondebilly hadde sett seg om kring, lurte han på hvor han skulle sove, Wonka fortalte at at det bodde en idiot lenger ned i gata som han skulle bo hos. Senere på kvelden skulle Bondebillye gå hjem etter og ha tørket og slikket av alle strålimfrøene til Wonka, da Bondebilly banket på døren til det huset han skulle bo i, åpnet Wonka døren, det var ikke en overraskelse sa Bondebilly, og sprang inn. Da så wonka at han skulle sove på rom nummer 24. Neste morgen gikk han tilbake til fabrikken. Kuen var vekk.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!