Pete Thornton

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Pete Thorton er karen som MacGyver alltid må redde ut av kniper og katastrofer, som foreksempel da svigermora til Pete lagde kjøttpudding til middag. MacGyver lagde da en hund ut av en brukt tyggis, en potteplante, en teip bit og 2 gram jord. Han er kanskje litt overvektig, men kan til tider vise seg å likevel kunne holde følge med MacGyver på hans ville ferder.

Pete har vært leder for the Phenix Foundation, men dette har vært et "cover" for at han egentlig er på treningsstudio. Hvis man ser nøye i episodene kan man se at han svetter når han blir filmet. Dette fordi han akkurat har satt nye rekorder i benkpress. Hans siste kjente rekord er 390kg på med en hånd. Men info forteller oss at han bare greier 16 kg i beinpress, noe som plager han siden han har "litt" flere kg over beina enn de 16.

Men vi kan ikke mobbe Pete, han har vært til stor hjelp og en stoooor mann. Han var også den som hjalp Einstein med å finde på matteformelen MC^2 (kan også skrives M*(C*C)). Og han har vært med på å redde menneskeheten flere ganger, ikke bare at han drepte Murdoc to ganger, men også fordi han prompet George W. Bush ut av det hvite hus.

Mer kommer senere.