Peter Crouch

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Peter Crouch (f.11.12. 1981 ) er en engelsk fotballspiller. Hans posisjon er spiss/angriper. Crouch er 2.02 m på strømpelesten, og spiller for det som betraktes som verdens dårligste klubb, Portsmouth.

Ble tidlig en klassespiller[rediger]

Peter Crouch ble tidlig en skummel spiller å møte.I fjerde klassetrinn, da Peter veide 17 kg og var 1.89 høy, ble han utvalgt som kaptein på laget til Monty Everton Stonn, Crouchs' skole. Han hadde mange kalle navn på den tiden, som pipserenser, tynntarm, "krykki" og slike ting. Årsaken til kalle navnet "krykki" var at fordi at det meste av oppveksten, så gikk han med krykker han greide rett og slett å holde seg på beina, før de fant ut hva som feilte han, lå han for det meste i en gigantisk seng hos barnevakten kalt Ove-Birgitte. Ove-Birgitte er en erfaren barnevakt for overvektige barn og barn med voksesyndrom... Hun tjener ca. 3 pund i uka. "Little Petie" har regnet ut at 3pund er ca. 17 kroner.

Crouch er tvilling broren til den norske spilleren:

  • Thor Hogne Aarøy som spiller på lilleputt laget Ålesund FK.

Crouch startet karrieren som målvakt, men oppdaget kjapt at overarmene hans ikke tålte de harde skuddene. Dermed ble "Little Petie" plassert som en offensiv spiller.

  • Posisjonen hans skulle bli angriper.

Crouchs nåværende manager Rolf Bentes har fortalt den engelske pressen at Crouch er en meget god spiller, i realiteten.

  • "Jeg ser på Pete som en høy og kraftig kar.

Crouch kommer til å putte 23 mål på 10 kamper en dag.."

Etter denne uttalelsen ble manager Bentes arrestert av portugisisk politi, angivelig for å ha "deppet prinsen" i landet!

Fikk dramatisk en stor bot[rediger]

På Peter Crouchs 19-årsdag fikk livet en helt annen vending. Crouch ble idømt 1200kr i bot, for å ha tatt en karusell han egentlig var for stor til å sitte på. Crouch som da hadde en ukelønn på ca. 159.000kr tenkte på dette i lang tid etterpå. Han fikk det ikke ut før hans manager ga han en bonusover 9000kr for å ha scoret 5 mål på 4 kamper en sesong.