Petter Northug jr.

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Petter Northug er et kongeriket i seg selv. Han er bedre enn deg, og fikser alt som har med livet å gjøre. På søndag skal han besøke Nittedal! Han ble satt inn som konge etter den tidlgere kongen manglet ufyselige kommentarer og humor

Petter Northug jr. er tidenes mest glatte person utenom Glatte Geir! Han ruler gata og veit det! Siden tidenes begynnelse har Petter Northug vunnet over alt og alle. Han har også flere superkrefter, som nevnt senere. Petter Northug er også veldig über snice B-)

Northug ble i 2003 innsatt som konstituert ordfører i hjemkommunen Mosvik i Nord-Trøndelag. Det første han gjorde var å endre kommunens politikk ved å legge ned alt av annen kultur og idrett, bortsett fra fotballaget Mosvik I.L og langrennslaget, i kommunen.


Northug .jpg

Northug har også etablert ei utsalgsbod som kombinerer salg av egenproduserte t-skjorter, pølse i lompe å LP-plater med DDE


Superkrefter[rediger]

- Tiltrekningskraften: Petter Northug har en tiltrekningskraft uten like. Ufattelig mange menn dåner ved hans tilstedeværelse og glatthet.

- Fraskyvingskraften: Petter Northug er helt utrolig, han har både en über tiltrekningskraft og en über frastøtningskraft. Mange mennesker føler nemlig at han er for breial... What the glatt?!! Han er jo tidenes mest übergeniale person! Hvordan går det ikke ann å like ham?

- Sitatskaper: Petter Northug har en fantastisk evne til å brøle ut tilsagn og meninger etter skiløp. Dette har resultert i at svenskene har kåret han til "Sveriges Beste Idrettsutøver".

- Superfart: Petter Northug er som alle veit überrask og kan virkelig det å legge andre folk bak seg... Man skulle nesten tro han var med i et barneskirenn!

- Überstyrke: Han er sterk! Og KJEKK(NOT)! Og meget, meget Glatt

- Petter Northug blir sett på verdens mest tullete person, å mange mener han burde bli den neste Statsministern i Norge.

-Han doper seg uten å dope seg.

Sitater[rediger]

Hent inn Petter Northug jr! - Jack Bauer da han trengte en erstatter

WOW - Chuck Norris da han så Petter for første gang han har vel runt 200 OL og VM gull

Hvorfor ble ikke jeg fadderen hans? - MacGyver da han møtte Petter for første gang og var 100 % sikker på at Chuck Norris var faren hans

"Han bør passe seg neste gang han er ute å går på ski i skogen!" - Lars Monsen under et intervju under VM på ski i Oslo 2011Skikalabus[rediger]

Petter Northug har også den store æren å være den første som oppdaget det hittil ukjente vesenet skikalabus [1], som er født med ski på beina og sikkert liker barneskirenn.
Egne Sitater[rediger]

«Jeg lot som jeg var veldig sliten på sisterunden. Russeren som lå i ryggen min, bet på med en gang og gikk fram og dro. Det var perfekt. Jeg burde fått en pris for skuespillet.» - om taktikken før lagsprinten med Øystein Pettersen under OL i Vancouver 2010.

«Det eneste som kan matche meg på oppløpsida er det kameraet som er der.» - sagt før stafetten under OL i Vancouver 2010.

«Jeg gikk ikke maks på oppløpet en gang. Jeg hadde et gir til» - sagt etter at han knuste Axel Teichmann i spurten på 5-mila under OL i Vancouver.

«Dæm har itj sjans! Det e så lett! Barneskirenn!» – sagt etter sprintstafett i ski-VM i Sapporo 23. februar 2007

«Jeg gikk bare og koste meg, det kostet ikke en kalori. Jeg kunne ha hengt på feltet i tre mil uten staver» – sagt etter at han fall på fellesstarten i VM i Sapporo 24. februar 2007.

«Lett!» – sagt etter sigeren på 15 kilometer individuell start i NM i Meråker 18. januar 2007.

«Kor va dæm hen? Kor va dæm hen?» – sagt etter sigeren på 30 km skiathlom i VM i Liberets i 2009.

«Og æ ska f... ikke til OL!?» – sagt rett etter målpasseringa på NM-stafetten på Kongsberg 21. januar 2006. Dette var dagen etter at dåverande landslagstrenar Krister Søgård vraka han frå dei olympiske leikane i Torino.

«Om jeg er uslåelig? Jeg må ha iallfall ha en dårlig dag dersom noen skal slå meg.» – sagt etter utklassinga på 15 kilometer fristil i junior-NM, 4. mars 2004.

«Jeg skal gå sisteetappen på stafetten til jeg blir 40!» – sagt til NRK etter VM-stafetten, på spørsmål om når han har tenkt til å leggje opp.

«Kæm e kongen?!» – sagt etter at han gjekk Norege til siger på stafetten i Gallivare 23.novmeber 2008.

«Who’s the man?! I’m the man!» – sagt etter VM-stafetten 2007.

«Det er ikke hver dag, hva var det han kalte det, en kriminell forbryter fra Lillemarka går sammen med en bonde fra Mosvik i skisprint. Det er litt av en sammensetning. Det er kulturforskjeller, vet du.» – sagt etter sprintgullet i OL i Vancouver 2010.

"Æ gir mæ itj enda. D e ingen som huske 2. plassa uansett, så i mårra ska æ gi alt! Enten så går d te hælvette, eller så vinn æ!" - Sagt etter 4. plass i 20 km under Tour De Ski i Val De Fiemme 07. Januar 2012

Kong Gustav can you hear me?! Ski Vm i Kollen 2011