Phoenix Foundation

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Phoenix Foundation (kjent fra MacGyver) er stiftelsen som ingen egentlig vet hva driver med. I de senere år har de imidlertig opparbeidet seg en viktig stilling i det norske næringsliv, takket være en aktiv markedsføring samt gratisprøver på deres produkter.

Phoenix Foundation satset i begynnelsen på brunkrem, (eng. Foundation), men da markedet synes å være lite for dette skiftetde retning. Med hovedkontor i Australia var det naturlig for dem å velge en uuttømmelig ressurs som fantes på kontinentet som grunnlag for produksjonen: Kaninene.


MacGyver, Sjefsslakter Pete og The Phoenix Foundation


Kaninene kom som kjent til Australia på midten av 1300-tallet, når egypterne bestemte seg for å sende sine straffanger og deres kjæledyr ut av landet. I dag er Phoenix Foundation en stor produsent av kaninpølse, kaninpudding og kaninbacon, og er også i ferd med å utkonkurrere Gilde på kjøttmarkedet.

Det mest kjente produktet stiftelsen tilbyr er for øyeblikket ferdogpakket fritert kanin i pelssaus med bringebær, kål og guldrot. Produktet skal angivelig gi kjøperen en følelse av å spise reinsdyr i påskekyllingdrakt. For bestilling, ring Pete på tlf. 23 99 86 88 65 45 45 og be om å få snakke med Rita.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.