Pimp

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
DownloadedFile.jpeg
Chuck norris 2.jpg.jpg

Pimp er det sofistikerte og avslappede overhode i tilfredsstillelses bransjen.

Pimp #2 Snoop Dog: "no one touches the huggybear"

Bakgrunn[rediger]

Den første pimpen kom fram tidligt på 1700tallet i amerika, da den berømte mannen Bill gates bestemte seg før og betale mannen til en vakker dame for at hun skulle ha sex med ham. Dette så mannen potensiale i og fikk flere koner som han kunne selge. Etter hvert ble dette yrket utbrett over landegrensene til det tilslutt ble det høytstående og elskede yrket som det er i dag.

Stilen[rediger]

Den kjente "pimpstilen" også kalt "suite of the awesome fether" denne stammer fra den kjente pimpen "ozzy osbourne" som altig gikk i fargerike klær og hadde en stor fjær i hatten. Men den ble ikke populær før den store sangeren Rihanna ble slått av pimpen sin chris brown for og ha got i hans fargerike klær.

pimp#1[rediger]

Chuk Norris er ikke overaskende kåret til "pimp of da year" 10 år på rad. Han er mest kjent for og ha utviklet pimpslapet og pempslapet (rounhouse slap)

pimp slapet[rediger]

Er den vanligste måten og få respekt fra howsa dine. Dette spesielle slaget utføres ved og løfte primærhonden din til skulderhøyde og strekke den over hele overkroppen, deretter dre den med full kraft mot horens ansikt. det viktigste med dette slaget er at overflaten av hånden.

Kjente utsagn fra pimper[rediger]

  • You need to get respect from your hows by eithe show them love or by slaping them.
  • You know wath I am saying? Retoriskt!

Yrket[rediger]

Yrket "pimp er et annarkjent yrke med støtte fra di fleste organisasjoner. som foreksempel: ottar, femenistisk ungdom og kvinne aliansen.

Pemp[rediger]

Pempen er gjerne den viktigste stillinget i denne bransjen, denne personen sitte over Pimpene og kontrolere at alt går ordentligt for seg. Pempens arbeidsoppaver:

  • pimpene skal slape howsene minst 1 gang daglig.
  • pimpene skal selge minst 4 ligg og 1 blowjobb i uka ellers er det fyken.
  • pimpene skal følge firmaets kleskode. (farge)