Pingas

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Snoo Pingas Usual, I See?»

- Dr. Robotnik om kyllinger og roboter

Pingas er enten et orgel eller en organ, ingen vet nøyaktig hva en pingas er bortsett fra at det er en pen gjenstand eller en pen is, men MacGyver og Luigi prøver å finne ut av det. Ifølge det folk mener, så er pingasen tilgjengelig i fargene Hvit, Brun, Svart, Rød og Gul. Pingas fins også i størrelsene S (small), M (medium), L (large) eller N (n00b) og er mest brukt av menn enn kvinner. Ifølge Bibelen er pingasen tydeligvis en organ siden Gud vesentlig skapte Eva (verdens første kvinne) uten pingas. Enkelte kvinner mener at det kan brukes til noe annet, kanskje som et orgel. MacGyver trodde først at det var en slags pølse evnt. rosa marsipan, noe som er mer vanlig hos rosa pantere. Både Albert Einstein, Michael Jackson, Henrik Ibsen og Robin Williams mener at det er en blanding av pølse og snabel. Det kunne vært snabelen til vampyren Ernest siden det ryktes at han var en elefant som liten. Pingas kan også staves som Piness (spesielt ved juletider), Piendish, Pindes, Peinous (helst når det stinker fisk), Pengause og Peanduz, men hvem bryr seg?

Smak[rediger]

Det sies at pingaser innholder hvit seig sirup som ligner på Kefir, men smaker ubeskrivelig havsalt fra Persika som ligger over 9000 meter fra Nord-Toten. Noen ganger lukter det som en blanding av egg og Honni-Korn som er gått ut på dato siden 1984.

Større pingas[rediger]

Noen tilbakestående kvinner mener at en pingas kan bli større og stivere hvis den blir behandlet som sugerør. Etterhvert som en pingas blir større kan den brukes som golfkølle.

Rykter[rediger]

Det viser seg at det er selve Dr. Robotnik som fant opp ordet "Pingas", etter at han kastet ut prototypen til Diddy Kong kom det en kylling og en robot. Robotnik ropte Snoo Pingas Usual, i See!. Snoo er et annet ord for snø, så det går også rykter om at man kan lage snø-pingaser. Problemet er at pølser og snabler ikke er laget av snø, så hva en pingas er vil fortsette å være et mysterium. Det sies at stemmen til den beryktede homsen Long John Ball Dry satt fast i strupen til Robotnik, samma hva som kommer ut av Robotniks kjeft var det Long John som sa det.

Pingas i flere språk[rediger]

Tysk: Dödel

Spansk: Pene

Svensk: Snarsom

Pingas Rangers[rediger]

Det er ikke bare kraft... Det er Pingas Rangers. Dr. Robotnik ønsker med hans gode hjelpere fra Nintendo, Sega o.l. å ødelegge for Sonic.

Medlemmer av Pingas Rangers[rediger]

Dr. Robotnik (leder)

Bea (medleder, tidligere kjent fra TV-serien På kroken)

Milo (Fra På kroken)

Oscar (Også fra På kroken)

Kongen

Zelda

Fat Mario

Mama Luigi

Fanboy

Chum Chum

Satan

Lazerman.EXE

Rain (Jung Hi-Hoon)

Starscream (Død)

Fawful [Død]

Zim

GIR