Pingu

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Det begynte med at Bill Gates hadde for lite og gjøre etter han fjernet viruset fra MacGyver sin PC. Han ville ha noe og tape penger på, så han laget TV-serien Pingu. Det er en action-serie, som egner seg best til gamle senile folk som ikke har lært seg og skrive, der Pingu med etternavnet Tux legger inn Windows på PC'en sin og får Blue Screen of Death.


Pingu og de dyreaktige venne hans![rediger]

Pingu bor i en nullmannskåk på Vestlandet. Han bruker fritiden sin på å sykle, gå på ski, leke pyroman og praktisere horing. Han har en far og to mødre. Faren heter MacGyver, og mor nr.1 heter Hufsa, mens mor nr.2 heter N Årkat Tener Bor Tedanserm Usen Epåbor Det. Pingu e som kjent muslim og wannabe kommunist, og liker å se på utgåtte kalendere. Pingu blir mobbet på innvandrerskolen og har bare to venner: Pingø og Pingæ. Pingø er utrolig lik Pingu, og har ofte vært stand-in for Pingu i alle episodene om han når han har lidt av aids. Pingæ er så religiøs at han dyrker Påskeharen. Spis kakkerlakk! Pingu har også en savnet bror kalt penis daddy. Bitch please jeg skrev om 2 ganger og faila 1 gangen

Religion[rediger]

mammaenskilpadde er en delfin som liker å stire på damer for å få hjelp med å vokse opp mammaen

Som luktet er Pingæ så religiøs at han dyrker hvitløk i hagen sin. Dette er for å holde agressive kålormer unna, for hvis kålormene kommer til hagen blir de forfulgt av mordervaskemaskiner, drapstak og livsfarlige Space-taster. Men hvis disse knehønene mot alle odds skulle klare å ta seg inn i hagen til Pingæ, så har den allmektige Religiovnen, som kan steke grandiser på under fem minutter, en på-knapp som gjør at den skrur seg på. Da blir vaskemaskinene, takene og Space-tastene så redde at de gjemmer seg i skapet på soverommet. Denne religiovnen, konstruert av MacGyver, er faktisk så kraftig at pommes fritesen blir feridg stekt før du har fått dem inni. WEEDBOY was here:) with + R.S T.D.I ;)


Mat som Pingu, Pingø og Pingæ spiser[rediger]

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Pingu og vennene hans spiser mat.


http://gnrfan.org/pix/blog/penguins-bsod-500x350.jpg Pingu og familen hans

Eksterne lenker[rediger]


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.