Pinnedyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Pinnedyr.jpg

::'

Pinnedyr er en vanlig art som foreløpig holder til i alle land utenom Norge. I Norge holder de kun til i dyreparker, ofte merke elefantenes tilholdsplass. Alle Pinnedyr ser opp til en spesiell leder; Kongepinnen. Kongepinnen har en krone og ligner litt på knerten som du kanskje har sett på TV. Ordet Pinnedyr stammer fra oldtidens Egypt hvor alle forgurgudet dem. Pinnekjøtt og, som noen kaller det, fenalår er laget av hovedsakelig Pinnedyr. Du lurer kanskje på hvorfor Pinnedyr skrives med stor P? Det er fordi Pinnedyr er ekstremt viktige for verdens befolkning. Det er fordi alle Pinnedyr er våre beskyttere fra spøkelser og hekser. Om du skulle være så uheldig å drepe et Pinnedyr, er du dermed dømt til 5 år i fengsel.

Som trening står Pinnedyr i planken. Dette er en veldig viktig øvelse for at pinnedyrene skal få sixpack. Den eneste grunnen man kan ha for å drepe Pinnedyr er for å lage mat. Det er en delikatesse.

Pinnedyr kommer opprinnelig fra Pinnsylvania. Pinnedyr kommer i 2 farger, barkebrunt eller ... Brunt. Pinnedyr lever som oftest i flokk, siden de formerer seg veldig fort. Folk som har pinnedyr har jævlig store sosiale problemer, ifølge de som ikke vet ALT (NAM). Pinnedyrene selv tror de er pinner derfor står de stille og oppfører seg som pinner. Ellers gjør de ikke spesielt mye. Pinnedyr lever i opptil 3 sek og på den tiden har de mye de må få unnagjort. Når de blir født leter de øyeblikkelig etter en pinne de kan etterligne. Etterpå prøver de å finne en annen pinne de kan kose med. Det spennende livet til pinnedyret kan du lese mer om i et godt leksikon. <---- men på den andre siden, hvem i faen har et jævla leksikon liggende rundt? Gå heller en god tur i skogen eller stikk innom din lokale dyrebutikk.

Hele 98,4% mener at pinnedyr ikke bør brukes som spiseskje til kaffi, mens bare 13,9% foretrekker meitemark. Favorittmaten til pinnedyr er firkløvere, smårips, og øyedråper. I Frankrike blir pinnedyret sett på som et dyr med bein og liten hjerne. Mens mange Tyskere har pinnedyr som kjeledyr og verdsetter det høyere enn hunder og katter. Grunnet dyrets lave intelligens slipper de å snakke med svigermor eller være offer for såpeserier.

Det finnes dessverre nesten ingen kjendispinnedyr. Det mest kjente pinnedyret er Obelix-Maursyre. Han ble født i en ripsbusk ved siden av en kirke. Han livnærte seg på mose og smårips. Når Obelix-Maursyre sov, falt han plutselig ned fra busken og landet på en Mosebok. Han ble magisk og vant i stigespill. Han ble på den måten skrevet inn i historien. Noen hevder at Obelix-Maursyre hadde uvanlig skostørrelse og usynlige briller men disse påstandene kan endå ikke bekreftes.

Dagen 5 september er en spesiell dag for alle pinnedyr i Norge. I 1998 skjedde den største pinnedyrmassakren gjennom tidene. Det var en husmor som skulle lage spagettigryte. Spagettien skulle kokes i 10 min. Men hun tok ikke spagetti, hun tok pinnedyr oppi. Hele 472 pinnedyr måtte bøte med livet.

P.S. Til de som i det hele tatt har tenkt til å kjøpe et pinnedyr/finne et etter å ha lest dette... Du har stoooore problemer... Og husk hva vi har fortalt deg; at pinnedyr er farlige mordermaskiner. Og hvis du møter et pinnedyr må du stå helt i ro får da tror han at du er en pinne. Og hvis du møter et pinnedyr MÅ DU IKKE blunke, lukte eller løpe for da blir pinnedyret redd og angriper.