Pippi Langstrømpe

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Dette bildet er tatt under skapelsen av pippi Langstrømpe på Lindgrens hemmelige mutantlabb. Sjokkerende, men sant.

Pippi Langstrømpe ble skapt av Astrid Lindgren i 1945 og drept i attentat av samme dame i 1998. Drapsvåpenet var en kringle. Pippi var leder for den Pippiztiske invasjonen av Portugal. Grunnen til at Pippi var så rasende på Portugal, er fordi hun syntes landet så ut som en gulrot (lite sansynlig), og hun hadde et svært dårlig forhold til gulrøtter.Skapelse[rediger]

Arnold Schwarzenegger etter at Lindgren fikk fatt i en del av leppa hans for Pippi.

Pippi ble, tro det eller ei, lagd av Astrid Lindgren i 1945. Sannheten er aldri før blitt uttalt for menneskene, men det er blitt laget filmer som er basert på sleve historien om skapelsen av Pippi. For eksempel Frankenstein. Pippi fikk to forskjellige bein i forskjellige størrelser, derfor måtte hun også ha på seg to forskjellige strømper.

Lindgren hadde tatt kroppsdeler fra alle de sterkeste menneskene i verden, blant annet tok hun deler av leppa til Arnold Schwarzenegger, som er mye av grunnen til at han har fått små snakkeproblemer.

Pippis harde oppvekst[rediger]

Pippi hade store agresjonsproblemer. Ofte kastet hun hest på de såkalte vennene sine.

Pippi hadde ingen grei oppvekst. Astrid Lindgren ble drittlei av gråtingen til Pippi, dessuten kastet alltid Pippi bleier og tåteflasker på Astrid, hun var jo så sterk. Stakkars, slitne Lindgren la Pippi fra seg i en kurv ute i skogen, og etterhvert som hun ble eldre fant hun seg em villa å bo i. Hun hadde ingen god oppvekst, hun hadde store agresjonsproblemer og siden hun var så sterk, brukte hun ofte voldelige metoder på å løse problemer.

Pippiztene angriper Portugal[rediger]

Etterhvert som den veslevoksne, sterke jenta ble eldre, engasjerte hun seg mer og mer for politikk. Hun begynte å hate hate gulrøtter, og av en eller annen grun syntes hun at Portugal så ut som en gulrot. Hun samlet opp en hær, og sammen gjorde de statskupp på den svenske regjeringa. I 1984 angriper Pippiztene Portugal via sjørøverskip.

Portugal var storprodusenter av kringler, og Pippi og hennes hær stjal store mengder med kringler. Kringlene ble også utbredt hos de Portugisiske slavene. Pippi hadde også et godt forhold til Ludo, som fikk henne til å bli mer og mer nazistisk i underbevistheten.

Langstrømpe var en fan av store opptog, noe som hun hadde fått fra den nazistiske inflytelsen av Ludo.

Pippiztene angrep Portugal og tok til fange en hau med portugisiske slaver. Pippi fraktet dem hjemmover i sjørøverskip, og etter å ha bommet på Sverige, ble de oppholdt i Finnland i stedet. Slavene var glade og flittige, så lenge de hadde nokk kringler, kunne de overleve flere måneder uten mat og drikke.

Astrid Lindgren dreper Pippi i attentat[rediger]

Det som skjedde, var at de svenske undersottene begynte å merke at Pippi var maktsyk. Det var Astrid Lindgren, skaperen av Pippi, som til syvende og sist måtte ta den vanskelige avgjørelsen og myrde Langstrømpe. En kveld da Pippi satt på verandaen i sitt flotte slott og røykte pipe og spiste på en død fisk, kom Lindgren bakfrad med en stor, feit kringle. Hun tok den med begge hender og stappet den ned i halsen på stakkars, maktsyke Pippi. Hun døde momentant av pusteproblemer.

Engelsk avis fra 1998. Pippi er død.

Fun facts om Pippi[rediger]

Pippi begynte tidlig med alkohol og tobakk, vennene måtte bare smake, ellers kastet hun hest.
  • Det var ingen hemmelighet at Pippi begynte med tobakk tidlig på grunn av den dårlige oppveksten. Dette påvirket vennene til Pippi, hvis ikke de tok seg en sigarett, truet hun med å kaste hest.
  • Pippi var i en periode emo. Hun var svært voldelig mot seg selv og fikk stygge skader fordi hun var så sterk.
Pippi var emo en periode. Dårlig svart-hvittbilde som ble tatt med hennes Sony Ericson Walk Man-telefon. (Modell: F52w)Herr Pilson, Pippis ape:

  • Pippi hadde en liten ape som på svensk het Herr Pilson.
  • Herr Pilson reddet livet til Pippi i Portugal.
Pippis ape, Herr Pilson, redder Langstrømpes liv i Portugal. Pippi ble glad og smiler.
  • Apen til Pippi ble først kuttet opp i små biter, deretter plasert i fyrverkeributikker verden over. På nyttårsaften 1998/1999 ble restene av innvollene og kroppsdelene til Herr Pilson sendt opp i fyrverkeri verden over av uvitende familier. Dette var for å sikre at apen ikke skulle skape en Nypippiztisk revolusjon.
  • Herr Pilsons hode ble spist av Astrid Lindgren i et svensk julebord. Hun ville være helt sikker på at han var død.
  • Herr Pilson hadde sylskarpe tenner. Det var slik han reddet Pippis liv i Portugal.

Hesten til Pippi, tilhørte før Napolion, men så stjal pippi den, å hun stjal den ikke på den normale måten. Når Napolion var ute på oppdrag, merket han at hesten bare ble høyere å høyere. Han så under seg, der ser han Pippi som bærer han og hesten. Han sier: Legg ned hesten min!!!! Da begynte alle soldatene å le av han. Han ble så lei seg, han skjøt seg selv, og datt av hesten. Pippi gikk stolt til Astrid og sa stolt: Se hva jeg fant! Astrid ble veldig stolt over dattern sin. Astrid sier: Men jeg har fortalt deg, at du ikke skall stjele hester fra folk! Da ble Astrid så sint at hun drepte Pippi med en av sine nybakte kringler..