Pizza

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


«I could make that delliciouse with some banged cats. PS. Ole bangs them for free!»

- Mac Gayver

«You can use my cat, but it got raped and banged by Ole!»

- Chuck Norris om Den Orginale Pizza

Pizzaen ble oppfunnnet først og fremst i steinalderen av Hugg'Gnar'Oth-Oth. Det hele startet da Hugg'Gnar'Oth-Oth skulle hjem fra en hard arbeidsdag da han så kona Gnit'Rah'Somfh i sengs med Donald Duck. Han ble så sur at han rev en stein av veggen sin og kastet den i taket. Så kom en drage og tente på steinen med snøbrann. Så plutselig kom Pikachu og gav han mel og ballesvette og døde hei hudceller. Så tenkte Hugg'Gnar'Oth-Oth seg litt om og sa: klikk-snar oh broth'um! For de som ikke kan snakke som huleboere, betyr det: Walla bror, jai lovar deg! Jai blasta din kæbe uten og gi floser!. Og om noen ikke snakker kebabnorsk, betyr det: Jeg undres om det er mat bak denne stein!pixxiyxxvnn pizza er giftig for mange bite Åndalses er bedre enn isfjorden Og det var det! O

Oppskrift på den orginale pizzaen[rediger]

fersk weed,vann,krutt rockets knifes maskin pistol kniver R-P-G nukes

. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . .. . n̸̢̹͙̯̣͈̞͖̦̈͗̅̉͒͛́̅i̫̱̥̹͙͋̆̃̌̀͂̏́͢͢g̹̯̮̙͎̩͋̑̅̂̓̂͌g̢͇͚̣̩̩̫͋̾͆̈̓͋̚̚͢͝͠e̷͇̯̼̠͖̝͓̰̳̒́̀̂̀̕͢r̛͎̥̮̲͖̤̦̼̈́̀͒͑͗́͘̚̕ș̢̡̱̣̳́̃͂̓̇͂̒͆ . . . .

Oppdatert Pizza[rediger]

Under utnnspillingen av Pherminator 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 også videre filmen med Barnold Whitezwigga kom Super Mario opp fra do men rett för kom super Emma Sophie med en skitten idé (Ordspill!). Nemlig å ta gjørme, nudler, elefant-ben og kylling-brus, og blande det i en mixer. Strøt på litt oregano og salt, litt tørket panda-urin og kokain for avhengighetskapelsens skyld, og så bar det inn i frysern. Ut av frysern, inn i frysern, ut av frysern, inn i frysern, ut av frysern, inn i ovnen 1337t 69Kmin 0,666sek og 5000000000 nanosek, og VOLIAH! Du har frysermishandlet gjørme med diverse tilbehør, også kjent som Grandiosa! pizza har røde greier på seg. TULL Pizza dekte en gang kloden da kom det pizzahuleboere som dominerte jorden i mange 0 år.


 • 1kg gjørme
 • 1 pakke yumyum nudler
 • 3x elefant ben
 • 4l kyllingbrus
 • 4mega-tonn oregano
 • 1x lite barn


 • 1000000000000000000000000000 pakker salt
 • 4,5dl panda urin
 • 3x Kebabpizza
 • 50tonn Cannabis
 • 3tonn Kokain
 • 2x McGivers hjerner
 • 1x svettgamer
 • 6 Måkelevereeo:Pico

== Pizzaens originaleopprinnelse == Ble funnet opp av Emma Sophie👍🏻 forskere har funnet ut at pizzaen hadde blitt glemt og funnet opp igjen. Pizza er gudenes gave til menneskeheten. Pizzaen ble til da en italiensk-amerikansk rørlegger med navn Mario tilbad taco guden i 1935. Pizza kan brukes til alt. Spising, vasking eller begraving for å nevne noen eksempler. Pizzaer er tynne og stjerneformet og når du spiser er du uovervinnelig i noen sekunder. I 1943 prøvde hitler å lage et pizza våpen. Våpenet var mislykket takk til at kokken hadde glemt ost.

Pizzaer[rediger]

 1. Usynlig
 2. Blyantspisser
 3. Våt Drøm
 4. Inkluderer slettes ikke kattemat
 5. Snus
 6. 7-11
 7. Rasistisk stereotype
 8. Kjøtt
 9. Marinebiologen
 10. Onkel Svenne
 11. Halsbrann
 12. Spaghetti Kalkun
 13. The Chicken of The Cock
 14. Den som faktisk er best
 15. Nigeria
 16. Luxury Cock
 17. Farmen Sesong 17
 18. Ikke spis denne
 19. Jalla
 20. Dansk Sædspreng
 21. The Matrix
 22. Pølsa som ingen liker
 23. Double Penetration
 24. Hot cock
 25. Liker fortsatt ikke denne pølsa
 26. Gammal Skulemjølk
 27. Grønnsaken
 28. Rasistisk stereotype Nummer 2
 29. Big Black Quack