Pizza

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk


«I could make that delliciouse with some banged cats. PS. Ole bangs them for free!»

- Mac Gayver

«You can use my cat, but it got raped and banged by Ole!»

- Chuck Norris om Den Orginale Pizza

Pizzaen ble oppfunnnet først og fremst i steinalderen av Hugg'Gnar'Oth-Oth. Det hele startet da Hugg'Gnar'Oth-Oth skulle hjem fra en hard arbeidsdag da han så kona Gnit'Rah'Somfh i sengs med Donald Duck. Han ble så sur at han rev en stein av veggen sin og kastet den i taket. Så kom en drage og tente på steinen med snøbrann. Så plutselig kom Pikachu og gav han mel og ballesvette og døde hudceller. Så tenkte Hugg'Gnar'Oth-Oth seg litt om og sa: klikk-snar oh broth'um! For de som ikke kan snakke som huleboere, betyr det: Walla bror, jai lovar deg! Jai blasta din kæbe uten og gi floser!. Og om noen ikke snakker kebabnorsk, betyr det: Jeg undres om det er mat bak denne stein! Og det var det! O

Oppskrift på den orginale pizzaen[rediger]

fersk weed,vann,krutt rockets knifes maskin pistol kniver R-P-G nukes

Oppdatert Pizza[rediger]

Under utnnspillingen av Pherminator filmen med Carnold Whitezwigga kom Super Mario opp fra do med en skitten idé (Ordspill!). Nemlig å ta gjørme, nudler, elefant-ben og kylling-brus, og blande det i en mixer. Strøt på litt oregano og salt, litt tørket panda-urin og kokain for avhengighetskapelsens skyld, og så bar det inn i frysern. Ut av frysern, inn i frysern, ut av frysern, inn i frysern, ut av frysern, inn i ovnen 3t 74m 0,5sek, og VOLIAH! Du har frysermishandlet gjørme med diverse tilbehør, også kjent som Grandiosa!


  • 1kg gjørme
  • 1 pakke yumyum nudler
  • 3x elefant ben
  • 4l kyllingbrus
  • 4mg oregano


Pizzaens originaleopprinnelse[rediger]

forskere har funnet ut at pizzaen hadde blitt glemt og funnet opp igjen. Pizza er gudenes gave til menneskeheten. Pizzaen ble til da en italiensk-amerikansk rørlegger med navn Mario tilbad taco guden i 1935. Pizza kan brukes til alt. Spising, vasking eller begraving for å nevne noen eksempler. Pizzaer er tynne og stjerneformet og når du spiser er du uovervinnelig i noen sekunder. I 1943 prøvde hitler å lage et pizza våpen. Våpenet var mislykket takk til at kokken hadde glemt ost.