Playboy

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

GRØNSKEALARM!
Denne artikkelen består av for mye grønske, men du kan hjelpe den.
Ta ansvar, og rens den i dag!


Playboy, eller Gutkjauns Læikekatalogan som det heter i store deler av byggdenorge et sexualundervisnings media som kommer i form av en tidskrift eller levendeblider. Playboy be skapt i 1959 av en sexuelt fustrert revisor som het Kjell Magne Bondevik aka "Kjell Bunny Magsta", født 1939. Bladet er laget for å undervise menn og kvinner i reproduksjonsaktiviteten. Ordet playboy kan brukers om en mann som har i flere tilfeller forsøkt å skape et avkom men ikke lykktes, men i beste tilfelle fått seg en kjønnsykdom.


[rediger] Historien

I år 1959 startet Kjell Magne Bondevik Playboy. Det var i starten meningen det skulle være et kristent propaganda blad får å verve flere unge mennesker til Bondevik's sekt. Bladet hadde få lesere og de fleste var i aldersgruppen 60-79,1/2. På den tiden hadde Bondevik en kone, Bodil Naufoss og en datter Lene Alexandra Øien. Men da Bondevik mistet Naufoss i 1960 etter hun valgte å ta sitt eget liv, tok bladet en ny rettnig. Det begynnte smått med artikler om kvelder Bondevik hadde ved altere, men eskalerte så til ren sexualundervisning. År 1965 hadde bladet blitt en en kommersiell suksess og leserene varierte fra 13år og oppover. Playboy hadde da får masse gratis PR fra flere amerikanske og irakiske skuespillere.

Den kjennte skuespilleren Arnold Schwarzenegger var en ivrig leser, han sa; " it's the one thing that makes me want to wake up in the morning ".


Ggijkh.jpg

Med 13,1/2 millioner faste lesere og flere sex instruksjons videoer ble Playboy et blad som lå nær i vår norske folkesjel. Flere har prøvd å kopiere Playboy's suksess Vi Menn, Snuskeleffsa og Illustrert Pattemat med mindre suksess. Bondeviks datter Lene Alexandra Øien var selv med i en video i 1989 utgaven; Samleie i bedehuset. Der beviser playboy nok en gang at Kristen tro og sexualitet i levende bilder er noe verden elsker.


I1993 ble Playboykirken bygget. Dette er en 62 mål tomt med Bondevik's sin villa og flere boligkomplekser der Playboy sekten holder til. Den består av kvinner i all alder og "Kjell Bunny Magsta", som han nå liker å kalle seg.

Godt jobba det Erik. Hele prosessen se6rlig se5nn i otrspapten er nok ganske tidkrevende. Prf8ver du deg pe5 wiki ogse5? Me5 ve6re velegnet i noen "produktsammenheng"

[rediger] Kilder

Kjell Magne Bonevik's Biograofi; "I har ein drøym".

Playboyboken; "Norges kulturarv"

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk