Playstation

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Playstation regnes å være et av verdens underverk på lik linje med Eifeltårnet, Den Kinesiske Mur og trappetrollet. Den ble utviklet tidlig på 1100-tallet av The Coca Cola Company mens Sveits enda regjerte i Europa. Den ukjente Sveitsiske presidenten, bedre kjent som "Agent 007" ga straks ordre om forbud mot denne maskinen, og han ble umiddelbart møtt med sterke protester. Playstation ble nå solgt som narkotiske stoffer på gatene og ble stemplet som kriminelt. Senere ble boken oppfunnet som erstatning ettersom folk ble gale, eller eventuelt fikk rabies. Boken fikk et dramatisk vendepunkt ettersom verden fikk møte forfattere som Tarzan, Kofi Annan og den ukjente grå bjørnen i CareBears. "Agent 007" fikk skylden og ble i 1124 drept av en undervurdert organisasjon bestående av mongoloide inka-inianere som holdt til i nordlige deler av Sverige. Playstation fikk et kraftig come-back, til tross for at folk enda ikke visste hva den gjorde.

I middelalderen endret adferden omkring bruken av ps (lat: pyntiheimus sportus - i dag:PlayStation) radikalt. Man traktet kaffe på malt ps, og lagde fastelavenskofferter av bløt ps med bark. Dette var den direkte årsaken til at kong Hudvik den sjeleløse, av england, i 1455 døde etter å ha tilbrakt ettermiddagen i fastelavenskofferten, med sin nevø, hertug En, og en kopp glovarm ps-kaffe. Ante , som var sønn av Ane, som igjen var den samiske etterkommeren til Tarzans kone, Jane, tok over som president i england omkring 1456. Han ville ha ps som tilbehør til kapteinkjeks, men endte opp med å forby ps, da han ikke fikk gifte seg med sin bror, Kane (Eller Morgan Kane på folkemunne).

Sannheten[rediger]

Ettersom PS nå var lovlig og folk ble lei av å stirre på den ville folk vite hva denne maskinen kunne brukes til. The Coca Cola company gikk konkurs i 1131 etter at skipet sank på vei til kystnasjonen Tsjekkia under den kalde krig. Sanheten var offisielt forsvunnet. Vår geniale visekonge Snorre Blodøs den 42. kom frem til at PS var en førsteklasses navigator + muligheter for oppbevaring av fersken. Snorre blodøs den 42. tok på seg æren, og stemplet alle PS'er med "Sony" som er oppkalt etter sønnens halvbror Ludvig-Sony Snorresonnsbror den fjerde.

Se også[rediger]

Universets ti mest morsomme gjenstander

Spam · Ikkepedia · Sjokolade · Øl · LOL eller ROFL · Kildekode-kopiering · Datamaskin · Playstation · Spillkonsoller · Forsøkskanin som du kan gjøre kule ting med
Listen er utarbeidet i samarbeid med Satan