Plenklipping

Fra Ikkepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Å klippe plenen er er en forbasket greie for de som ikke liker å klippe plenen, dette er noe som bare må gjøres, det sier de som vil så absolutt ha andre enn seg selv til å klippe plenen. De som kan gjøre dette, må stadig vekk klippe plenen, gang på gang. De som ikke vil, sier til den harde kjerne av Norges befolkning som faktisk stadig vekk klipper plenen, at nå burde vel plenen klippes. De har en forbasket spesiell evne til å få dette folket til endelig å innse at "ja nå bør vel plenen klippes". Og slik blir plenen klipt. De som ikke vil klippe plenen, får da plenen klipt, av de som ikke liker det. ....Eller??

Uegnede sko for regn kombinert med plenklipping, her er ser man resultatet hvis kona så absolutt vil forsøke seg.
Ingen kommentar
Plenklipper uten plenklipper, fordi det regner.
Optimal kurve for plenklipping, spesielt når man gjør det.Meninger om plenen[rediger]

Det finnes faktisk de som så absolutt mener at nå skulle plenen ha vært klipt. Men dette mener de bare for å overtale de som muligens kan klippe plenen, men som ikke orker det selv. De som stadig vekk blir overtalt til dette klipper plenen hver eneste gang. De som mener at plenen ikke trener klipping ennå, prøver så langt de kan for å unngå de som mener at plenen burde ha vært klipt. Eller?

Vår og sommer[rediger]

Dette er årstiden som lager mest spetakkel rundt det å klippe plenen. Det er akkurat nå at dette så absolutt skal foregå. Dette er skrekkens tid for de som ikke liker å klippe plenen. Våren kommer som julekvelden på kjerringa som sier at nå må kallen se å få klipt denne hersens plenen før julekvelden kommer. Eller?

Vær[rediger]

Det mest effektive er å nevne at "I morgen blir det regn, plenen må klippes idag" Da blir plenen klipt, av de som liker regn, men som ikke liker å klippe plenen, fordi de allerede på forhånd er overtalt av de som ikke liker å klippe plenen og liker at de blir regn i morgen. Eller?

Likevel... værmeldingen slår alltid feil. Hvis det kanskje begynner å regne nå, mener de som ikke liker å klippe plenen at det... ikke er noen vits å klippe plenen akkurat nå, fordi... Eller?

Hvem liker hva?[rediger]

De som ikke liker å klippe plenen, liker regn. De som ikke liker at plenen ikke er klipt, liker ikke at de er regn, for da kan naturligvis ikke plenen klippes. De som ikke liker de som mener og liker at plenen bør klippes, liker at plenen ikke kan klippes, når de som ikke liker at det regner, regner. Endelig da innser de som ikke liker regn tilslutt at plenen kun kan klippes når det ikke regner. De som liker at det er regn, liker ikke de som mener at plenen kan likevel klippes neste dag, dersom det ikke er regn. Dersom det ikke er regn neste dag, liker de som ikke liker å klippe plenen, ikke at det ikke er regn, og de som ikke liker regn, liker fortsatt ikke de som liker regn, og liker at plenen endelig nå kan klippes nå når det ikke er regn. Eller?

De som liker at plenen kan klippes av de som ikke liker plenklipping, liker at nå endelig blir plenen blir klipt, fordi de selv ikke liker plenklipping, fordi det ikke regner. De som ikke liker de som liker at plenen blir klipt, liker ikke plenklipping i det hele tatt, spesielt når det ikke regner. Forøvrig så mener de som liker at de som ikke liker plenklipping, ikke liker at plenen blir klippet av de som ikke liker at plenklippingen bør gjøres når det ikke regner, mens det fortsatt er fint vær. Neste dag kan det være stikk motsatt. Eller?

Men når plenen nå endelig er klipt, ja da liker de som ikke liker regn, plutselig de som liker regn, fordi det er de som liker regn, men som ikke liker de som ikke liker regn, som nettopp har klippet plenen. Det rareste er at hvis det nå blir regn, så liker ikke de som liker regn, regn, fordi da vokser plenen raskere ut igjen. De som ikke liker regn, liker plutselig likevel at det regner, fordi dette gjør godt for plenen. Rare greier. ....Eller?

Men én ting er likevel helt sikkert; den eneste som liker bedre at det regner enn noen andre er kua, hvis den bare fikk seg et jafs av denne saftige plenen, men som kuer flest gjør, man kan bare drømme, bortsett fra hunden da, som gjør i ett sett.