Pokémon

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Denne artikkelen er delvis beskyttet
Du kan bare redigere den ved å logge inn eller registrere deg.
Padlock aj ashton 01.jpg

«Pokémon skremmer meg...»

- Chuck Norris om Pokémon

«Pikachu!»

- Pikachu om Pokémon

Pokémon er en type utenomjordiske vesener som kler seg ut som tegneseriefigurer. Vesenene er de kuleste som fins, og ingenting er bedre enn dem.

Pokémonene kjemper mot hverandre og og noen av de mest effektive angrepene er: stokkslag, rullatorrull og gebissbitt. Blir du truffet av et angrep, kan det bli en bedøvende effekt. Det er fare for å falle i koma i noen århunder, men det er ikke noe å bekymre seg for, du våkner (nesten) alltid igjen. Det hender også at de stikker av på en feig måte, men det blir aldri vist på TV.

De mest sjeldne Pokémonene du kan finne er blant annet Gamle-Erik, Tutta, Haldis og Olga. Ved å selge én eller flere av disse kan du tjene en haug med pokéballer.

Pikachu er feit. Men alle pokémon er ikke feite. Bare Pikachu. Og noen flere.

Å fange en pokémon

Å fange en Pokémon er ikke alltid like enkelt.[Trenger ikke referanser; ellers takk!] Enkelte ganger må du bruke en pokeball, andre ganger må du sette opp feller. Bruker du feil metode kan du selv bli fanget. Det kan bli en slags "ånd-i-lampe"-effekt. Du kan bli fanget så lenge at du ikke lenger husker navnet ditt. Din eneste mulighet til å bli reddet er at en arabisk gutt som heter Alladin kommer å redder deg.

Opprinnelse

Alle pokémons øverste gud, er professor Oak, han skapte dem og hadde en kraftig omgang med dem. I dag er det en egen seksualitet å like dem. Pokémon er veldig populært, spesielt blant 60-åringer, de tror nemlig det finnes dyr som kan levle fra 1 til 100.

Det finnes mange ulike pokémon. Den mest kjente er kanskje Pi**achu. Du bør vite om denne, ellers går det rett til helvete med deg. Kommer du til helvete, ender du opp med å trene Digimon!!! Da er du dømt til å tape slaget, da kan du aldri vinne mot pokémon.

Navnet pokemon er en forkortelse, og betyr poker monster (poker monster). "poker" står fordi de første eksemplarene av pokemonene var extreme juksere i poker, og ble skvist som stuing i lomma til den psycho mannen. "Monster" kommer fra de grusomme tingene han brukte til å lage dem. Bare et fåtall har blitt sagt, og resten er <Sensurert>, <Sensurert>, <Sensurert>, <Sensurert>, <Sensurert> og <Sensurert> uheldigvis..

Starter pokémon

Når en jente- eller guttvalp fyller 10 blir de kastet ut av huset, og må klare seg på egenhånd. Heldigvis finnes det en gammel bestefar i hvert land, som har for mange smådjevler som de kaller starter pokémon (styr unna, du er heldig hvis du overlever natten!).

Den psycho fyren brukte ikke bare mennesker, men også dyr. Her er et mislykket ekspriment.