Politiker

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

Politikere er sløve skapninger som tilbringer fritiden på Stortinget. Dette «Stortinget» har fått navnet sitt fordi det er en stor ting, og fordi politikere er svære på det, ikke på grunn av noe annet. "Jobben" deres går ut på å bestemme når voksne mennesker skal få kjøpe sprit på polet.

Når politikere møter problemer, kommer de mest sannsynlig med et "ingen kommentar" - noe som paradoksalt nok er en kommentar i seg selv. En innholdsløs sådan.

Politikerne har også ansvaret for å sverte politikken i Norge, samt distribuere oljepenger til ymse diktaturstater. Det foregår ved at de samles til grillfest i hagen til Stoltenberg, eller på Stoltenberg hos Hagen, og... ja, les om politikk selv!

Den typiske politiker[rediger]

Politikere kan i visse tilfeller være temmelig farlige, avhengig av hvilken type du møter. I trafikken bør du særlig være på vakt for venstrepolitikere, siden de aldri viker for noen fra Høyre. Generelle kjennetegn er triste klær (dress grå/svart) betalt over skatteseddelen. De har ingen klare meninger om noen verdens ting, skylder på andre i stedet for å ta ansvar, har tørr humor, og til sist: de lyver alltid! Også når de innrømmer løgn. Hvis du ser en politiker, ikke gå, løp! Blir du først innhentet av en, kan følgende bli galopperende hjernevask og viljeløshet.

Politikere er kjente for å surre, lure hverandre, surre enda mer, lure velgerne, si ting som de egentlig ikke mener og kaste bort pengene de får i skatt til å få stemmer. Det er altfor mange politikere i Norge, det går to politikere på hver innbygger, derfor skapes til stadighet nye departementer hvor det sysselsettes papirflyttere for å holde papirlasset fra byråkratiet på en minnelig høyde, Noe som f.eks. kan forverre(!) skolepensum, ødelegge eksamens systemet (og ikke ta tak i særskrivingsfeil), og generelt gjøre slik at den neste generasjonen skal bli like ille som dem selv.

Utbredelse[rediger]

I dag finnes det politikere over hele verden. For å holde bestanden nede er det blitt innført fellingstillatelse på politikere i Canada, og det jobbes aktivt med å innføre dette i Norge også. Er en person først blitt politiker, er det ingen vei tilbake, for det finnes nemlig ingen kur. Anerkjente forskere i Borneo har jobbet med en kur i flere tusen år, men så forsvant de sporløst i 1978, under like mystiske omstendigheter som Mayafolket. Vær på vakt!

Kjente Norske Politikere[rediger]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!