Polka

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Polka blir oppfunnet i en hule i Sveits den 15. mai 10000 år før sandalgjengen. Den hørtes omtrent slik ut. Den ble brukt som en oppmuntrende sang, når det var kaldt i hulen og de andre Neandertaler ville ha ild fort. Sangen og dansen spredde seg fort, og det gikk ikke lang tid før du kunne høre Polka fra alle huller fra Tyskland til Østerrike.

Tidlige bevis[rediger]

I 1883 blir Polka Bob født han tar Polkaen til sitt hjerte. Og slutter som 10-åring i skolen for å ofre sitt liv til Polkaen. Som 16-åring er han en tre ganger Polka mester og kan spille trekkspill, på land og til vanns. Han skjønner som 17-åring at han har oppnådd det han kan innenfor polkaen å starter igjen på skolen for å finne røttene til Polkaen. Og i 1913 20 år gammal, finner han på en hule ekspedisjon til tundraen i Nord-Norge en hul trestamme. Et vanlig dyr på den tiden, som har lagt nedfrosset i 12 000 år med et made inn Sveits for the love of Polka-stempel på. Med dette funnet kunne Polka Bob bevise med et dansestegs nøyaktighet hvor Polkaens fødested var.

Senere forskning[rediger]

Vider i sitt liv fikk han støtte etter flere utgravinger og i 1925 fant han ut at ikke bare hadde de hul trestamme, men de brukte også klogger til å holde takten. Dessverre for Polka Bob gikk polkaen til hode på han, og de siste årene av livet sitt var han innelåst på psykiatrisk avdeling for de dansegale. Han døde bare 29 år gammal mens han danset polka på det polstrete rommet i sin tvangstrøye.

Morderne polka[rediger]

Moderne Polka har forlatt det folkelige og gått inn i det strenge militær livet. Og Hitler var en stor pådriver av polkaen for han skjønte at en glad soldat er en god soldat. Det var polkaen som gjorde at han hadde så stor suksess de første årene i sin krig. Men da engelskmennene angrep med Gigue (ta en titt og lær den i dag vi vet aldri når tyskere bryter fredsavtalen) var det lite polkaen kunne gjøre mot den. Dagen i dag er det helst Mao Zedong som truer med å angripe med polkaen. Vi får håpe det aldri skjer. At det kan bli en rolig nedrusting av polkaen så den forsvinner av seg selv.