Polka Bob

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Bob før Polkaen.

Polka-Bob ble født den 15. mai 1813 i en liten hytte langt oppi fjellsidene i Sveits. Han lærte seg tidlig å jodle, som er Sveits’ parringsrituale og helt nødvendig viss du skal få deg en å blande gener med.

Han mestret jodling, men det var flere som var bedre enn han. Skulle han få seg noe måtte han ha det lille ekstra og en dag falt han ned i en hule i bakken, der han traff på Satan, som heldigvis var opptatt. Bob, som ikke var kristen, trodde ikke på Satan, pirket han på skulderen og forklarte Satan om sitt problem med damene. Satan ble forbløffet over motet til denne unge mannen å gav han en bok om en gammal glemt danspolkaen – og ønsket han lykke til med damene (Satan tenkte for en syk mann, damene jobber jo for meg) og at det alltid var en plass i helvete for sånne som han.

Vel hjemme prøvde Bob ut sine nye triks, og vips – polka og jodling funket på damene og han ble for alltid husket som Polka-Bob den glade. I 1834 ble offisielt polkaen født på ny.

Videre i livet[rediger]

Etter at han hadde fått rotet seg ferdig med damene, ble han en stor forsker på polka og fikk mye skryt. Dessverre ble han syk og endte sitt liv på galehus.