Pop

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Pop, eller populærmusikk som det heter, er satans verk. Etter at Beatles slo an først i Storbritannia, deretter USA og så resten av verden, fant MacGyver ut at dette var noe som kunne brukes kommersielt til å påvirke barn og unge. MacGyver tok en kjønnsoperasjon seint på 80-tallet, etter at tv-serien om han var ferdig, og skiftet navn til Lene Nystrøm. Deretter startet han bandet AQUA, og laget kjente låter som "la det svinge la det rock'n roll".

For at folk skulle få med seg populærmusikken, opprettet MacGyver i samarbeid med Trond Giske tv-kanalen MTV, som står for Materialistiske, Trangsynte Vrangforestillinger. Dette ble en umiddelbar suksess, og Valgerd Svarstad Haugland fulgte opp med å etablere VH1 som naturlig nok står for Valgerd Haugland 1. Dette er også en tv-kanal som sender popmusikk, dog med et mer kristent budskap, i likhet med Gosphel Channel.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!