Popcorn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Popcorn er en type korn som vokser på åkeren akkurat som hvete og havre. Popcornet må plantes på en spesiel måte; bonden må være halvt kinesisk og halvt indisk, jorda må være vannet med hvit konditorfarge fra Tine (melk og meieriprodukter) og kan bare plantes under fullmåne. Ingen frø trengs.

I motsettning til andre kornsorter trenger de ikke å vannes, det eneste de trenger er å lytte til pop musikk to timer daglig.

Popcorn spises av mennesker på den bebodde planeten mars. Det er bevist at det smaker best ved å først stappe det inn i øret (slik blir det saltet naturlig , men har du penger kan du kjøpe sukker og ha på.).Gni det gjerne under armhulene (for litt ekstra piff i poppen som vi på popkorn plantasjen liker å si.). Så putter du den veldig forsiktig inn i munnen for å ikke ødelegge dens vakre form. Deretter svelger du det helt, setter det i halsen og dør... Er du heldig lever du lenge nok til å spise en til. Altså, hvis du er så heldig og fortsatt er i live, så er det noe alvorlig galt med popkornet ditt.

Steder popkorn blir brukt.

  • Pop-konserter.
  • Post mordene poliklinikker.Unger har en tendens til å elske det.
  • Children of the corn. Høster det inn fra plantasjen.
  • På Kino. blir brukt til å kast på dårlige skuespillere.
  • Polstrede Celler for straffefanger som har vært slem. Lyden blir bruk for og roe dem ned .POP,pop ,pop,...............pop....skal du ha sukker eller salt på dine kaptein Hansen . Bare skrub dem under armen å set på mer Overbetjent Fredrikssen . Ok.Pop , pop , pop POP,............................ o.s.v.
Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.