Popkorn

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen. Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Popkorn betyr pop eller korn som noen kaller det på gresk. Det stammer fra den hellige guden pop (korn). Pop (korn) var glad i mais og han prøve å varme det i en mammut mage også begynte det å poppe. Derfor kalte han seg selv for pop også korn for etternavn på grunn av han poppa maisKORN

Gjørme[rediger]

Man pleide å spise det i gjørme fordi grekerne trudde det var hellig å gjøre det.


Krig[rediger]

Det ble krig Amerika og grekerland på grunn av de i Amerika ikke ville spise det i gjørme og tro på de hellige greiene, Amerikanerne vant, og nå er ikke popkorn hellig lenger.

1486 verdens krig[rediger]

etter krigen melom amerika og grekerland kom den 1486 verdens krig der grekerland vant men glømte gjørme men brukte grus istede for. etter det ble det grus som var det tilbehøre som gjorde popkorn heldi.

voldemort er slem[rediger]

eter 1486 verdens krig kom voldemort og ødalagte al grusen i verden. det var den 90012313748 gangen popkorn hadde slutet å vere heldi men heldivis den siste. da kom grekernes konge ting med det mest berømte orde noen gang "voldemort er en slem dritsekk"

marsvin til unnsetning[rediger]

mange år etter voldemort hadde ødelagt al grusen i verden. (nøyakti 29841 år) kom det en grupe kule personer for å beseire voldemort som på grun av at han ødelagte al grusen i verden ble kalt `han du vet hvem, han hvis navn må vere unevnt eller idiot nummer 1. lederene var et marsvin, en gekko, en panter, en and, en fisk, en kjukling, en ulv og et ekorn. kampen varte i 24 timer men til slutt klarte heltene å lure voldemort til å se i et speil. når voldemort så seg sel i speile døde han fordi han var veldi stygg og heltene fik tilbake grusen til verden og ble hylet en lang stund.

mer om popkorn[rediger]

etter marsvinet og vennene hans beseiret voldemort ble popkorn heldig igjen. her er lit mer fakta om popkorn.

  • det første landet popkorn kom til var grekerland. det andre var Norge.
  • popkorn smaker og godt uten grus men da er det ikke heldig.
  • julenissen har ikke tilgang til popkorn og lager derfor noe lignene av snø.
  • popkorn er egentlig svart men på fabrikken blir det tilsat fargestoff.